Prijzen & Voorwaarden

Over onze prijzen

De Carlton Hotel Collection heeft als doel het u naar de zin te maken. Vanaf uw reservering tot en met het moment dat u uitcheckt. Vanuit deze wens bieden wij u graag verschillende prijsmogelijkheden. Zo kunt u zelf beslissen welke optie u het meest aanspreekt. Hoewel elke hotel vaste prijzen aanbiedt, hanteren wij eveneens dagelijks een duidelijk en flexibel prijssysteem op basis van vraag en aanbod. Profiteer in alle vrijheid van de voordelen en onze speciale promoties. Alle Carlton hotels bieden u:

Carlton Flex Rate: De voordeligste aanbieding, zonder beperkingen
Carlton Best Buy: De voordeligste aanbieding met reserveringsvoorwaarden. Bij reserveren vragen wij om een volledige aanbetaling, die direct belast wordt op uw creditcard. De reservering is niet te wijzigen en uw aanbetaling is niet terug te vorderen

Annuleringen

Afhankelijk van de gekozen prijs, kan de annuleringsregeling verschillen. Individuele reserveringen kunnen tot 14.00 uur op de dag vóór aankomst, kosteloos geannuleerd worden. Bij een annulering na 14.00 uur op de dag vóór aankomst of een no-show, brengen wij de volledige kosten van de eerste nacht in rekening. Dit geldt ook voor eerdere check-outs, zonder dat dit gemeld is de dag ervoor (voor 14.00 uur). Verder zijn de Uniforme Voorwaarden van de Horeca van toepassing op alle reserveringen.


Algemene bepalingen & voorwaarden

Inchecken na 15.00 uur
Uitchecken vóór 12.00 uur
Alle prijzen zijn inclusief BTW, echter exclusief de city tax. Prijswijzigingen onder voorbehoud
Het ontbijtbuffet is niet inbegrepen, tenzij anders vermeld
Huisdieren zijn niet toegestaan in het Carlton Ambassador

Carlton Ambassador

Info

Wine & Dine

Info

Local Hot Spots

Info
×

Boek nu

  • ​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​Special offers