Sophia Restaurant & Lounge

A taste of the good life

Een gevoel van thuis komen en comfort. Kies een rustig plekje uit om bij te komen van de drukte in de stad. Neem plaats in de Lounge Bar by Sophia voor een kop koffie met een lekkernij. Of schuif aan in Restaurant Sophia voor een uitgebreide lunch of diner. Geef toe aan de verleiding van onze onovertroffen beefburger, geniet van onze prachtige signature dishes of zondig met de zoete kunstwerken van onze chef-kok. Op een zonnige dag kun je ook terecht op het terras aan de zeestraat. Eigenlijk kun je hier de hele dag wel doorbrengen!


Bekijk de menukaart

Lunch | Diner



Reserveren

Liefde voor mooie ingrediënten

Fijne smaken en fraaie borden

Onze chef-kok Edward Kreuger brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Bestel zijn signature dishes, dat net kleine schilderijtjes zijn, mooi opgemaakt met vis uit de streek en lokale groente en kruiden.


Op het menu staan verder: gerechten van de Big Green Egg barbecue, klassiekers zoals de Aberdeen Angus beefburger, lekkere kroketten van Holtkamp of de populaire toastie gamba met perenchutney, rucola en noten, maar ook appetizers en het uitgebreide driegangen menu “Puur”.

Diner kaart

Een flexibele keuken voor alle tijdzones

Great food, lovely people

In Carlton Ambassador komen uiteenlopende tijdzones, deadlines en ambities samen. De keuken is hier volledig op ingesteld. Onze keukenbrigade kookt waar u zin in heeft, wanneer u maar wilt. Zet uw tanden in een verse croissant, geniet van een mooi visgerecht of word warm van een mooie soep. Voor de lichte smaak, zware trek, snelle hap of het lekker-lang-zitten menu. Laat u verwennen door onze gastvrije medewerkers en voel u thuis.

Reserveren

Chef-kok Edward Kreuger

Aan het woord

De passie van chef-kok Edward Kreuger draait om het 'verse koken' waarin geen plek is voor 'pietluttige dingen', maar alles leidt naar de perfectie van smaken. Edward: "We maken alles vanaf de basis vers: de jus de veau, sauzen en de crèmes. Zo krijgen we de diepe smaken waarnaar we op zoek zijn."

"Samen met mijn keukenteam vinden we inspiratie in de seizoenen en werken we met topleveranciers om mooie smaakcombinaties te creëren. Vervolgens stoppen we er nog flink wat liefde in. In de wintermaanden pekelen we de hertenbout bijvoorbeeld eerst op de Green Egg waarna we het roken. Ook het mooiste stukje Zeeuwse buikspek pekelen we zelf waarna het één nacht de oven in gaat. Ja, we hebben een prachtig vak!"

   

Reserveer een tafel

×

Boek nu

  • ​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​Special offers

Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .