Sophia Restaurant & Lounge

A taste of the good life

In verband met de huidige maatregelen is Restaurant Sophia nog steeds gesloten. Wij hopen onze gasten zo snel mogelijk weer veilig te mogen verwelkomen. Ondertussen brengen wij het gevoel van Sophia op de kamer en bij u thuis. Bekijk de in-room dining mogelijkheden op onderstaande menukaart en bekijk hier de afhaal mogelijkheden van Sophia's Take Away.


Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt. Gelegen in het Willemspark, omringt door oude kastanjebomen en Ambassades. Kies een rustig plekje uit om bij te komen van de drukte in de stad. Schuif aan in Restaurant Sophia voor een uitgebreide lunch of diner. Geef toe aan de verleiding van onze onovertroffen beefburger, geniet van onze prachtige signature dishes of zondig met de zoete kunstwerken van onze chef-kok. Neem op een zonnige dag plaats op ons zon overgoten terras aan de Zeestraat. Eigenlijk kun je hier de hele dag wel doorbrengen!


Bekijk de nieuwe menukaart:

In-room dining Menukaart


SOPHIA'S MARKET

Vers gebakken lekkernijen en delicatessen

Bezoek Sophia's Market voor verse koffie, lekkernijen en delicatessen voor onderweg, voor thuis of voor op de kamer. Er gaat niets boven een versgebakken madeleines en gebakjes of een sandwich met buikspek van de Big Green Egg.


Bezoek Sophia's Market

Hoek Zeestraat en Sophialaan, Den Haag



Sophia's Take Away

ORDER TASTY FOOD | FOR YOUR COSY PLACE AT HOME

Bestel een van Sophia's Signature boxen voor thuis.

Sophia's signatures - MEDIUM | €59,00 per box NEW

Sophia's signatures - LARGE | €99,00 per box NEW


Bestellen kan via 070 - 363 03 63 of via reception@ambassador.carlton.nl.


Bestelt u voor 16:00 uur, dan staat het dezelfde dag nog voor u klaar na 18:00 uur in Sophia's Market.

Liefde voor mooie ingrediënten

Fijne smaken en fraaie borden

Onze chef-kok brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Bestel zijn signature dishes, dat net kleine schilderijtjes zijn, mooi opgemaakt met vis of vlees uit de streek en seizoensgroente en kruiden.


Op het menu staan verder: gerechten van de Big Green Egg barbecue, klassiekers zoals de Ceaser salade en Runder rib-eye maar met een twist, salade met Iberico ribfingers, die te lekker is om waar te zijn. Of geniet van een appetizers bij de borrel of het uitgebreide driegangen menu “Puur”. Ook aan de vegetarische eter is gedacht met de heerlijkste groente gerechten, bijvoorbeeld een op de barbecue bereidde Dry Aged Beet. 

Chef-kok Jeroen van Brecht

aan het woord

De passie van chef-kok Jeroen van Brecht draait om het 'verse koken' waarin geen plek is voor 'pietluttige dingen', ook wel gezegd: ‘what you see is what you get’. Jeroen: "We maken alles vanaf de basis vers: de jus de veau, sauzen en de crèmes. Zo krijgen we de diepe smaken waarnaar we op zoek zijn."


"Samen met mijn keukenteam vinden we inspiratie in de seizoenen en werken we met topleveranciers om mooie smaakcombinaties te creëren. Vervolgens stoppen we er nog flink wat liefde in. In de wintermaanden pekelen we de hertenbout bijvoorbeeld eerst waarna we het roken. Ook het mooiste stukje Zeeuwse buikspek pekelen we zelf waarna het één nacht de oven in gaat. Ja, we hebben een prachtig vak!"

×

Boek nu

  • ​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​Special offers

Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .