Restaurant Sophia

Cosy place | Tasty food


Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt. Gelegen in het Willemspark, omringt door oude kastanjebomen en Ambassades. Kies een rustig plekje uit om bij te komen van de drukte in de stad. Schuif aan in Restaurant Sophia voor een uitgebreide lunch of diner. Geef toe aan de verleiding van onze onovertroffen beefburger, geniet van onze prachtige signature dishes of zondig met de zoete kunstwerken van onze chef-kok. Neem op een zonnige dag plaats op ons zon overgoten terras aan de Zeestraat. Eigenlijk kun je hier de hele dag wel doorbrengen!


Bekijk dagkaart.

Bekijk dinerkaart

Feel welcome

at our restaurant, lounge or terrace

Neem plaats in ons 'cosy' restaurant en laat je culinair in de watten leggen. Ons restaurant is dagelijks geopend voor een lekker ontbijt, uitgebreide lunch of diner. Neem natuurlijk ook plaats voor een lekkere kop koffie. Wij zorgen voor de madeleines!


Openingstijden

Ons restaurant is dagelijks open tot 24.00 uur.


Ontbijt

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 10.00

Zaterdag & zondag: 08.00 - 11.00


Lunch

Maandag t/m zondag: 12.00 - 17.00


Diner & borrelkaart

Maandag t/m zondag: 17.00 - 22.00
Sophia's lounge

Enjoy our comfortable bar

Een fijne hotelbar waar je welkom bent van vroeg tot laat. Onze lounge heeft veel knusse plekjes, om even ongestoord te overleggen, werken, ontspannen en genieten. Sophia's Lounge is tevens uitermate geschikt voor een borrel en/of event. Laat de lekkerste cocktails shaken of geniet van een mooie wijn in een van onze comfortabele stoelen.


Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 07.00 - 23.00

Vrijdag: 07.00 - 24.00

Zaterdag: 08.00 - 24.00

Zondag: 08.00 - 23.00

Liefde voor mooie ingrediënten

Fijne smaken en fraaie borden

Onze chef-kok brengt zijn liefde voor verse ingrediënten mooi samen op het bord. Zijn kookstijl is internationaal met verschillende ‘moods’ voor de dag. Bestel zijn signature dishes, dat net kleine schilderijtjes zijn, mooi opgemaakt met vis of vlees uit de streek en seizoensgroente en kruiden.


Op het menu staan verder: gerechten van de Big Green Egg barbecue, klassiekers zoals de Caesar salade en zeebaars met onthutste hutspot, maar hertenrug met een twist, die te lekker is om waar te zijn. Of geniet van een appetizers bij de borrel of het uitgebreide driegangen menu “Puur”. Ook aan de vegetarische eter is gedacht met de heerlijkste groente gerechten, bijvoorbeeld een tartaar van topinambour.

Onze chef

aan het woord

Bij Restaurant Sophia draait het om 'vers koken' waarin geen plek is voor 'pietluttige dingen', ook wel gezegd: ‘what you see is what you get’. Onze chef: "We maken alles vanaf de basis vers: de jus de veau, sauzen en de crèmes. Zo krijgen we de diepe smaken waarnaar we op zoek zijn."


"Samen met mijn keukenteam vinden we inspiratie in de seizoenen en werken we met topleveranciers om mooie smaakcombinaties te creëren. Vervolgens stoppen we er nog flink wat liefde in. In de wintermaanden pekelen we de hertenbout bijvoorbeeld eerst waarna we het roken. Ook het mooiste stukje Zeeuwse buikspek pekelen we zelf waarna het één nacht de oven in gaat. Ja, we hebben een prachtig vak!"

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Ontdek Sophia