Meetings en events

Stijvol en warm, voor alle soorten bijeenkomsten

Op zoek naar een stijlvolle locatie voor een meeting of event? Omdat geen enkele bijeenkomst hetzelfde is, gaan wij graag het gesprek aan om samen tot een mooie oplossing te komen. Mogen wij jou vrijblijvend ontvangen voor een lekkere kop koffie en een rondleiding? Wij doen graag dat stapje extra om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst de verwachtingen overtreft.

Offerte aanvraag


Zakelijke evenementen

In warme en stijlvolle event ruimtes


Onze zalen zijn échte eyecatchers. De authentieke details met een moderne 'golden touch' zorgen voor een inspirerende omgeving.


Wat is er mogelijk bij ons?


▪ Wij kunnen verschillende opstellingen in onze zaal plaatsen en een invulling verzorgen naar eigen wens

▪ Samen met onze AV-partner kunnen wij ondersteunen met audiovisueel apparatuur voor een hybride bijeenkomstVoor elke gelegenheid

Een mooi diner of receptie


Kom samen met collega's, vrienden of familie om bijzondere mijlpalen te vieren. Onze zalen zijn hét perfecte decor voor een mooi culinair diner.

Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden! Van opstelling tot decoratie, van een walking dinner tot viergangen diner. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Kom vrijblijvend langs om de ruimtes te bekijken en je bent verkocht.


Tell us what you wish for

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het onderstaande formulier kan er makkelijk én snel een vrijblijvende offerte opgevraagd worden. Laat ons via het opmerkingenveld vooral weten wat voor specifieke wensen er zijn. Wij kijken graag samen naar de beste oplossingen.


Liever telefonisch een aanvraag doen of specifieke informatie nodig? Ons team is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 070 - 3630363 of per mail via banqueting@ambassador.carlton.nl

Verplichte velden *

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Ontdek Sophia