Private Mansion

Ambassador Residences & Suites

Uw eigen Private Mansion in het centrum van Den Haag. Zes luxe Residences en twee Suites, inclusief een boardroom buiten de kamers zijn geheel of gedeeltelijk exclusief te huren. Met een eigen voordeur, de mogelijkheid een parkeerplaats voor de deur te reserveren en alle ruimte en privacy voor zakelijke aangelegenheden. U kunt zorgeloos aan het werk of ontspannen, waardoor u tijd en ruimte overhoudt in de agenda. Het is onze meest luxueuze plek om te genieten van alles wat Carlton Ambassador te bieden heeft.

Ambassador Residences & Suites is specifiek ontworpen voor gasten die op zoek zijn naar Haagse exclusiviteit in een internationale omgeving.

De Private Mansion

Ambassador Residences & Suites bestaat uit zes luxe Residences en twee Suites en een aparte boardroom op de begane grond.

Deze Private Mansion is voorzien van alle comfort en beschikt over een eigen parkeerplaats en premium WiFi. De kamers zijn voorzien van een Kingsize bed, een badkamer met regendouche, airconditioning en een Nespresso machine.

Onze kamers

Met extra veel rust en privacy

Waarmee kunnen we u ondersteunen?

Bij Carlton Ambassador gunnen we u zoveel mogelijk privacy en rust. Een verblijf in ons hotel is extra geschikt voor wie de behoefte heeft om geconcentreerd en privé te kunnen werken. Zakelijke gasten ervaren het Carlton Ambassador als een heerlijk rustpunt tussen hun drukke werkzaamheden door. We zijn er trots op dat we dat rustpunt kunnen zijn. Haal meer uit uw dag: woon, werk en geniet in Ambassador Residences & Suites.

Bekijk kamer details
×

Boek nu