Private Mansion

Stukje privé hotel in Den Haag

Een eigen Private Mansion in het centrum van Den Haag, dat wil toch iedereen? Onze acht luxe Residences, inclusief een boardroom stralen rust & luxe uit. Deze kunnen wij afsluiten van de rest van het hotel. Een plek waar je ongestoord zaken kunt doen of juist kunt genieten met familie of vrienden. Kom binnen via de eigen entree aan de sfeervolle Zeestraat. waar er drie parkeerplaatsen gereserveerd zijn voor de deur. Zodra je binnenkomt in de indrukwekkende hal en naar boven kijkt, overvalt je een gevoel van WOW!

Neem contact met ons op!


Voordelen

Private Mansion

  • Acht luxe Residences
  • Eigen voordeur
  • 3 parkeerplaatsen voor de deur
  • Ruimte
  • Privacy
  • Gebruik van alle hotelfaciliteiten


8 luxe Residences

A wow feeling


Ieder zijn eigen verblijf, ieder een luxe Residence.

Geniet van de rust en kalmte die de Residences te bieden hebben. De rijke geschiedenis en luxe materialen die hier samenkomen zorgen voor een onvergetelijke beleving. Neem een heerlijke warme douche in de serene badkamer of geniet van het klassieke repertoire via de bluetooth radio.


Door het monumentale karakter van het gebouw is geen Residence hetzelfde. De oorspronkelijk details verschillen per kamer, dat maakt het extra bijzonder. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee unieke kamers met een sfeervol schuin dak. Door het raam in het dak kun je vanuit bed naar de sterren kijken. Slaap lekker!


Een fijne plek

Om te vergaderen of samen te proosten


Op de begane grond van onze Residences bevinden zich twee ruime Suites met aparte ruimte om in alle rust wat te bespreken of juist samen te proosten en tafelen. Naast de twee suites beschikt de begane grond ook over een boardroom met alle meeting faciliteiten om ongestoord aan het werk te kunnen. Deze ruimtes bieden een oase van rust en geven je het ultieme gevoel van thuiskomen.

Ontdek Carlton Ambassador

AMBASSADOR DEAL

  • 5% korting
  • €10,- te besteden bij Restaurant Sophia
  • Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)
×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Een tafel reserveren