evenementen

genieten in een fijne ambiance

Lange, mooi opgemaakte tafels met kaarslicht voor familie en vrienden, een snelle zakenlunch tussen vergaderingen door of een prachtig opgemaakt buffet met lokale producten. Ons goed gewaardeerde keukenteam van Restaurant Sophia bereidt alles zelf en serveert verse ingrediënten en smaken van het seizoen. In het Carlton Ambassador staat iedereen klaar om jullie ideeën tot uitvoering te brengen en alles uit het event te halen - met aandacht en zorg voor alle details. Samen maken wij er een geslaagd evenement van!

Offerte aanvraag


Evenementen

Laten wij samen vieren


Wat de reden ook is om samen te komen met de personen die je lief hebt, wij helpen graag om dit succesvol te laten verlopen. Ons ervaren team gaat graag aan de slag met de persoonlijke wensen om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Wij kijken graag met jullie naar de toekomst en passen ons aan, aan wat er op dat moment mogelijk is. Geheel vrijblijvend onder flexibele voorwaarden.


Trouwen in stijl

Samen maken wij er een stralende dag van


Trouwen bij Carlton Ambassador is persoonlijk en intiem. De mooie omgeving aangevuld met luxe aspecten en veelzijdige faciliteiten zorgen voor een match made in heaven. Onze sfeervolle zalen en zonnig terras zijn hét perfecte decor voor een intieme bruiloft. Uiteraard kan deze dag afgesloten worden in één van onze unieke Residences. Organiseer je een meerdaagse bruiloft? Wij beschikken over voldoende hotelkamers om nog wat langer te genieten van de bruiloft en de gasten. Benieuwd naar onze locatie? Wij verwelkomen jullie graag om vrijblijvend kennis te maken.

Offerte aanvraagBlijf slapen

Een comfortabele, luxe kamer voor alle gasten


Het Carlton Ambassador beschikt over 88 luxe kamers, welke allen van alle gemakken voorzien zijn. De comfortabele bedden garanderen een absolute nachtrust, de luxe badkamers helpen je te ontspannen. Wij reserveren graag ook een kamer voor alle gasten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van elkaars aanwezigheid. Bekijk welk kamertype bij je past.

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Een tafel reserveren