Anna Paulownaplein

We leiden je naar de gezelligste winkelstraat: de Prins Hendrikstraat. Als het lekker warm weer is zie je de locals volop genieten voor het huis, op het Prins Hendrikplein of in het raam kozijn. Hier proef je de sfeer van het bruisende Zeeheldenkwartier. Voordat we daarheen gaan, vragen we je een kleine detour te maken: ga eerst naar de overkant van ons hotel, de Zeestraat, voor de prachtige Design Store van Studio ’t Wout.


▪ Bij Studio ’t Wout, Zeestraat 94, vind je prachtig interieur design.


▪ Loop vervolgens iets terug en ga de Bazarstraat in, aan het einde van de straat kan je terecht bij ROOM, Anna Paulownaplein 13 & 16, voor lunch en diner, maar ook voor een klein hapje of drankje. De gerechten zijn altijd vers en seizoensgebonden.


▪ In deze gezellige buurt voel je je al snel een echte Hagenaar, of Hagenees! Je kan verder lopen via de Piet Heinstraat, daar zitten ontzettend veel unieke winkels, onderweg naar Gastropub Van Kinsbergen, Prins Hendrikplein 15, een onwijs gezellige pub.


▪ Last but not least, van verse sushi geniet je bij De Sushimeisjes, Prins Hendrikstraat 96.

Shop till you drop

Het Zeeheldenkwartier heeft een tal aan leuke conceptstores en kadowinkels. Hier vind je producten die nèt even anders zijn en in elke winkel worden deze met zorg uitgezocht. Ga via de Anna Paulownastraat in de richting van het centrum en sla rechtsaf naar de Piet Heinstraat.


▪ Bijzondere spullen vind je bij Wauw Warenhuis, Piet Heinstraat 51A, en WNKL, Piet Heinstraat 57. Deze twee winkels hebben leuke interieur en cadeauartikelen.


▪ In de design store van Edwin Pelser, Piet Heinstraat 123-125, vind je mooie tijdloze items.


▪ Houd je van unieke interieur winkels? Dan hebben wij nog een tip, waarvoor je nog 15 minuten verder mag wandelen. Namelijk Sprinkel + Hop, Weimarstraat 19. Deze winkel verkoopt vintage vondsten met een unieke, stijlvolle, frisse of kleurrijke sprankeling!

Ook leuk

In het bruisende Zeeheldenkwartier is er elke week wel een markt, festival of ander evenement te bezoeken. Ons team selecteert daarom ook de leukste wekelijkse evenementen die je kan bezoeken in Den Haag voor onze gasten. De wekelijkse weekend tips worden uitgebracht in een kleine brochure, die je kan ophalen bij de receptie. 

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Ontdek Sophia