Green Key label

Ambassador: een hotel met visie voor de toekomst

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een evenement of een overnachting. Maar wij doen meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Carlton Ambassador namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

Onze belofte

Bewuster omgaan met natuur en milieu

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom is ons hotel aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.


Momenteel doen wij er alles aan om ons nog meer in te zetten voor de natuur en het milieu. Daarom is er dispensatie verleend voor Norm 7.1 Verlichting. De verlichting in Restaurant Sophia zal binnen 2 jaar ook bestaan uit energie efficiënte verlichting en is momenteel meegenomen in ons duurzaamheidsprogramma.


Wilt u meer informatie over Green Key Kijk dan eens op www.greenkey.nl. Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. Op fee.global leest u alles over de ideële doelstellingen van deze organisatie: zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid. Zodat toekomstige generaties óók kunnen genieten van onze prachtige aarde.

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Een tafel reserveren