Contact & Locatie

Carlton Ambassador

Sophialaan 2
2514 JP Den Haag

Tel. +31(0)70 363 03 63
info@ambassador.carlton.nl

Contactformulier


Verplichte velden *

Met de auto & parkeren

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam (A13), Utrecht (A12) en Amsterdam (A4) neemt u de afslag Den Haag. U rijdt nu op de Utrechtse Baan (A12). Aan het einde van de Utrechtse Baan slaat u bij de verkeerslichten linksaf. Vervolgens houdt u de linkerbaan aan en volgt u aansluitend de middelste baan richting MCH Westeinde. Bij de volgende verkeerslichten staat u in het midden voorgesorteerd en volgt u de weg naar rechts. Vervolg uw weg, waarbij u drie verkeerslichten passeert, eerst rechtdoor, vervolgens linksaf en wederom rechtdoor. U gaat de trambaan over. Bij de volgende twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Sla bij het volgende kruispunt met verkeerslichten rechtsaf. Bij Plein 1813 neemt u de rotonde driekwart. U rijdt nu de Sophialaan in. Na 100 meter bevindt het hotel zich aan uw rechterzijde.

Parkeren

Het Carlton Ambassador heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen, deze kunnen wij voor onze gasten reserveren voor €19,50 per dag (per 24 uur). Het is ook mogelijk om in de directe omgeving van het hotel te parkeren. Van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 00:00 uur en op zondag van 13:00 tot 00:00 uur zijn hier kosten aan verbonden. De kosten bedragen €1,70 per uur.

Electrische voertuigen

Het Carlton Ambassador beschikt over twee oplaadpunten op het parkeerterrein van het hotel. Wij verzoeken u om bij het maken van uw reservering voor een parkeerplaats door te geven dat u gebruik wenst te maken van het oplaadpunt.

Het Carlton Ambassador is gelegen op de hoek van de Sophialaan en de Zeestraat in Den Haag. In de Zeestraat bevindt zich ter hoogte van het Museum voor Communicatie een openbaar oplaadpunt voor electrische voertuigen.

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal neemt u bus 22 (richting Scheveningen Noorderstrand) of 24 (richting Kijkduin). Stap uit bij de halte Mauritskade. Volg de Alexanderstraat tot Plein 1813 (rotonde), waar u linksaf de Sophialaan in slaat. Daar ziet u het hotel na 100 meter aan uw rechterhand.

Vanaf station Hollands Spoor neemt u tram 1 (richting Scheveningen Noorderstrand) (06:30 - 00:30). Stap uit bij de halte Mauritskade. Volg de Alexanderstraat tot Plein 1813 (rotonde), waar u linksaf de Sophialaan in slaat. Daar ziet u het hotel na 100 meter aan uw rechterhand.

×

Boek nu