Contact & Locatie

Hotel & Restaurant Sophia

Carlton Ambassador Hotel

Sophialaan 2

2514 JP Den Haag


Tel. +31(0)70 363 03 63

info@ambassador.carlton.nlRestaurant Sophia

Sophialaan 2

2514 JP Den Haag


Reserveren

Telefonisch reserveren: tel. +31(0)70 363 03 63

Met de auto & parkeren

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam (A13), Utrecht (A12) en Amsterdam (A4) neem de afslag Den Haag. U rijdt nu op de Utrechtse Baan (A12). Aan het einde van de Utrechtse Baan slaat u bij de verkeerslichten linksaf. Vervolgens houdt u de linkerbaan aan en volgt u aansluitend de middelste baan richting MCH Westeinde. Bij de volgende verkeerslichten staat u in het midden voorgesorteerd en volgt u de weg naar rechts. Vervolg uw weg, waarbij u drie verkeerslichten passeert, eerst rechtdoor, vervolgens linksaf en wederom rechtdoor. U gaat de trambaan over. Bij de volgende twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Sla bij het volgende kruispunt met verkeerslichten rechtsaf. Bij Plein 1813 neemt u de rotonde driekwart. U rijdt nu de Sophialaan in. Na 100 meter bevindt het hotel zich aan de rechterzijde.


MILIEUZONE

Carlton Ambassador ligt binnen de milieuzone binnen de Centrumring van Den Haag. Bekijk op www.milieuzones.nl/check of ons hotel bereikbaar is met uw auto.

Parkeren

Wij hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het hotel. Mocht er interesse zijn in een parkeerplek naast het hotel, neem dan contact op met onze receptie via 070 363 03 63. Per nacht wordt er €25,00 in rekening gebracht voor 1 parkeerplek. De reservering van de parkeerplaats loopt van check-in tijd 15:00 tot check-uit tijd 12:00.

Indien wij geen parkeerplekken beschikbaar hebben, is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.


In de straten rondom het hotel zijn een ruim aantal parkeerplaatsen gelegen, waaronder de Sophialaan en Plein 1813. Van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 00:00 uur en op zondag van 13:00 tot 00:00 uur kost het €2,60 per uur om hier te parkeren.


Daarnaast is het ook mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren bij Q-Park op slechts 4 minuten wandelen van ons hotel.

Parkeerplek Qpark reserveren

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal is het hotel bereikbaar met bus 22 (richting Scheveningen Noorderstrand) of 24 (richting Kijkduin). Stap uit bij de halte Mauritskade. Volg de Alexanderstraat tot Plein 1813 (rotonde), sla linksaf de Sophialaan op. Daar ziet u het hotel na 100 meter aan uw rechterhand.


Vanaf station Hollands Spoor is het hotel bereikbaar met tram 1 (richting Scheveningen Noorderstrand) (06:30 - 00:30). Stap uit bij de halte Mauritskade. Volg de Alexanderstraat tot Plein 1813 (rotonde), en sla linksaf de Sophialaan op.

Ontdek de stad per fiets

Fietsverhuur

Maak het verblijf compleet en huur bij ons fijne stadsfietsen om de mooie plekken te ontdekken als een échte local.


De kosten voor het huren van een fiets zijn €17,50 per dag, per fiets. Elektrische fietsen zijn ook beschikbaar voor €29,50 per dag, per fiets.

Reserveer een fiets via onze receptie. Dit is op basis van beschikbaarheid.


Wij helpen graag met het samenstellen van een leuke fietsroute. Kijk vast op Route.nl voor wat suggesties.

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Ontdek Sophia