Ontdek onze ruimtes

Unieke vergaderzalen in Den Haag

Wij beschikken over twee unieke zalen die ruim zijn opgezet. Onze Senator en Governor zijn beide 110m2 en kunnen geschakeld worden aan elkaar. Hierdoor ontstaat er een lichte ruimte van ruim 220m2. Daarnaast beschikken wij ook over een boardroom en twee suites waarin het mogelijk is om in alle rust in overleg te gaan. Wij denken graag mee en vertellen het liefst persoonlijk wat de mogelijkheden zijn.

Offerte aanvraagSenator RoomGovernor room


Boardroom & suites

De boardroom en suites zijn gelegen aan de Zeestraat en hebben een eigen entree. De ruimtes lenen zich perfect voor afspraken met een zakenrelatie, een kleine vergadering of een privégesprek. Of vier een speciale gelegenheid met een privé diner.


Bijeenkomsten in stijl

Onze Senator & Governor zalen zijn beide 110m2 en kunnen met elkaar geschakeld worden. Door het gebruik van de luxe materialen en grote raampartijen, is het dé perfecte locatie voor een fysieke bijeenkomst, maar ook een mooi decor voor een hybride bijeenkomst. In alle zalen kun je gebruik maken van supersnelle WiFi, hebben wij diverse kantoorartikelen beschikbaar en de zalen zijn voorzien van een beamer en scherm. Ander AV-apparatuur kunnen wij ook verzorgen.

Maak het event compleet

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Een tafel reserveren