Haagse stranden

Wij kennen de fijnste plekken

Den Haag beschikt over een 11 kilometer lange kustlijn. Zo is er plek genoeg voor iedereen die graag de kust bezoekt. Een citytrip naar Den Haag voelt al gauw als een échte vakantie als je één van de fijne badplaatsen bezoekt.


Onze favoriete stranden:


Zuiderstrand | Het Zuiderstrand is toch wel één van onze favoriete stranden. Dit stuk strand ligt tussen Scheveningen en Kijkduin. Er zijn leuke strandpaviljoens waardoor je er prima een hele dag kunt doorbrengen.


Wassenaarseslag | De Wassenaarse Slag is een afgelegen strandopgang bij duingebied Meijendel ten noorden van Den Haag. Naast natuur vind je op de Wassenaarse Slag een aantal strandtenten waar je rustig kunt genieten van lekkere gerechten en het mooie uitzicht over de Noordzee.

Alle Haagse stranden en activiteiten

Scheveningen

Lekker dichtbij

Pak je fiets naar Scheveningen dan fiets je, eigenlijk zonder er over na te denken, naar de boulevard van Scheveningen, waar veel te beleven is. Maar: als je Scheveningen als een échte local wil ontdekken dan moet je net wat verder gaan.


▪ Ga met de fiets naar het begin van de boulevard, richting strandtent De Waterreus. Ga bij de strandtent De Waterreus de Boulevard af, op naar de haven! Je komt langs de beste viszaken die aan de visafslag gelegen zijn en langs kledingwinkels waar je even kunt shoppen. We geven je de highlights.


Highlights: Breng een bezoekje aan De Pier, Strandweg 150 – 154, waar verschillende foodtrucks gestald zijn en waar je het mooiste uitzicht op Scheveningen hebt. Onderweg naar strandtent De Waterreus, Strandweg 3, kom je langs Museum Beelden aan Zee, Harteveltstraat 1. Voor een gerecht met verse vis ben je bij De Dagvisser, Dr. Lelykade 26, aan het goede adres!

Ontdek Scheveningen

Ook leuk

Als je de tijd hebt, wil je deze leuke hotspots niet missen

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

€10,- te besteden aan eten en drinken

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Restaurant Sophia

Een gevoel van thuis komen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt.

Ontdek Sophia