Maak uw verblijf compleet

bekijk onze arrangementen

Bekijk onze diverse en scherp geprijsde arrangementen voor een compleet verblijf bij het Carlton Ambassador in Den Haag.

Boek via onze eigen website en ontvang ook nog eens €10,- tegoed te besteden in het hotel. Zo worden deze arrangementen wel heel aantrekkelijk!

Boek nu

Vier Pasen bij Carlton Ambassador

Geniet van de lente in Den Haag

De geur van vers gebakken croissant, een heerlijk gebakken eitje met spek en een goede kop koffie. Wordt op Pasen wakker in Carlton Ambassador en geniet van de vele voordelen die het paasarrangement met zich meebrengt. Je kunt in alle rust wakker worden tijdens het ontbijt en kunt daarna de stad ontdekken met de tips die wij meegeven. Bij het paasarrangement wordt je namelijk verwend met een Ambassador & The City box. Hier worden de beste tips cadeaugegeven van de activiteiten in de stad gedurende het paasweekend.


's Avonds kun je bijkomen in ons Restaurant Sophia terwijl je geniet van een van de gerechten van de Big Green Egg, een klassieker zoals de Aberdeen Angus Beefburger of het uitgebreide driegangenmenu 'Puur'. Of geniet van een van onze heerlijke whiskeys in de lounge bar.


Hoe u het weekend ook invult, wij heten u van harte welkom.

Ontdek meer

Culinair arrangement

inclusief ontbijt en 3-gangen diner bij Restaurant Sophia

Wanneer je het culinaire arrangement boekt hoef je je geen zorgen te maken over waar en wanneer je gaat eten. Gedurende de dag kun je genieten van het stadsleven in Den Haag. Bezoek het beroemde Binnenhof of een van de Haagse Musea. Ben je opzoek naar rust, dan kun je genieten van een van de vele parken die Den Haag te bieden heeft of van het strand van Scheveningen. Aan het einde van de dag kun je in ons restaurant Sophia bijkomen en genieten van een heerlijk bereidt diner. 


Inclusief:

- overnachting

- ontbijt

- 3-gangen diner

- Gratis upgrade

Boek nu
×

Boek nu

  • ​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​Special offers