Meetings

Ontdek onze inspirerende Carlton vergaderlocaties

Maak kennis met onze meeting-faciliteiten door heel Nederland. Dit zijn stuk voor stuk fijne plekken om elkaar te ontmoeten, samen te werken en de dag goed te beginnen of te sluiten.

Actief vergaderen bij HUP

Plannen komen verder met beweging

HUP is een plek voor familie, sporters en harde werkers, en vaak loopt dat aangenaam in elkaar over. Een sportieve omgeving blijkt goed te werken voor een creatieve vergadering of brainstormsessie. We hebben diverse zaalruimtes voor kleine en grote gezelschappen. Na een sportieve break of een potje bowlen gaan de teams vol ideeën weg!

Lees meer

Meetings met uitzicht op zee bij Carlton Beach

Pal aan zee vergaderen in pak of juist in korte broek

Even weg van kantoor, een andere lucht, een andere vibe, in Carlton Beach krijgt u meer ruimte voor nieuwe ideeën. Of u nu in besloten kring intiem wilt vergaderen of met een grote groep in onze Carlton Beachclub wilt brainstormen (van april tot en met september geopend), alle vergaderzalen hebben een weids uitzicht op zee!

Lees meer

Carlton Oasis Spijkenisse

VERGADEREN EN ONTMOETEN

Eerst geconcentreerd werken of vergaderen, en daarna een speciaal bier aan de toog. De Engelse pub Desert Inn is uitgegroeid tot een populaire vergader- en brainstormlocatie. Lees verder

Lees meer

Carlton President Utrecht

MIDDEN IN NEDERLAND VERGADEREN

In Utrecht nabij de A2 en station Maarssen, centraler kan niet! En met 300 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plek voor de deur.

Lees meer

The Dominican Brussel

Ontdek de uitgesproken elegantie

Veelzijdige locatie die tot de verbeelding spreekt

The Dominican staat waar in de vijftiende eeuw een Dominicaner klooster was, en na 1800 was het de woning van de neoclassicistische kunstschilder Jacques-Louis David. Hier vinden in een elegante, uitgesproken en internationale omgeving meetings, vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten plaats. The Dominican biedt drie Salons met een multifunctionele indeling die plaats bieden aan groepen tot 300 personen.

Carlton President

Arrangementen op maat en persoonlijke service

Voor elke zakelijke bijeenkomst een passende oplossing. Bij Carlton ontdekt u de beste locaties voor inspirerende brainstorms en efficiënt overleg. Waar bent u naar op zoek Eén open zaal of meerdere kleine ruimtes die flexibiliteit en privacy bieden Alle Carlton vergader- en conferentiezalen zijn sfeervol, multifunctioneel en kennen diverse opstellingen. Een van de meest populaire meetingspots midden in het land is het Carlton President, dankzij de centraal ligging in Utrecht, nabij de A2 en station Maarssen.

Lees meer
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers