Market street hotel

'the soul of Edinburgh'

Market Street hotel, een deur naar het hart en de geschiedenis van Edinburgh, bevindt zich tussen de oude binnenstad (the Old Town) en de nieuwe stad (the New town) om gasten deze vooruitstrevende stad met zijn sterke wortels in het verleden te laten ervaren. Dit eerste Design Hotels™ lid in de Schotse hoofdstad ligt op korte loopafstand van de Royal Mile en Edinburgh Castle. De Schotse stenen buitenkant van het hotel met 98 kamers verbergt een eigentijds hart. Het interieur is ontworpen door FG Stijl, die eerder prestigieuze prijzen won met Carlton's The Dominican in Brussel, het interieur kanaal een brutale schoonheid esthetiek geïnspireerd door het karakter en de geschiedenis van de locatie.

Bekijk het hotel

Hot Spots

Market Street hotel is uitstekend gelegen in het epicentrum van Edinburgh en is ideaal gelegen om de stad te ontdekken. Edinburgh Castle en de beroemde Royal Mile ligt op korte loopafstand. Steek de Waverley-vallei over om St Andrew's Square te vinden, het gastro-centrum van de stad en ervaar de elegante nieuwe stad met prachtige Georgiaanse architectuur, compleet met bijzondere boetieks en ambachtelijke cafés.

Meer info

Edinburgh Castle

Niet te missen!

Edinburgh Castle, zichtbaar vanaf het terras van Nor' Loft, is de parel in de kroon van de skyline van Edinburgh. Het is een van de meest opwindende historische locaties in West-Europa. Het ligt in het hart deze dynamische Schotse hoofdstad en zal zeker tot de verbeelding spreken. Een bezoek aan de trots van deze stad wilt u niet missen!

Aangesloten hotels

In Edinburgh heeft ons 'zusterbedrijf' Glendola Leisure nog meer bedrijven. Hun totale portfolio omvat een aantal locaties in Londen, waaronder Waxy O'Connor's, de gerenommeerde World's End Pub en Silk & Grain. Glendola runt ook Waxy O'Connor's en Alston Bar & Beef in zowel Glasgow als Manchester.


In Edinburgh zijn er Le Monde, Angels Share, Gordon St Coffee en Frankenstein's. Market Street hotel serveert Gordon St Coffee in het hotel als lokaal geselecteerde & gebrande koffie. Glendola Leisure en Carlton Hotel Collection hebben een gedeelde filosofie om te excelleren in de wereld van gastvrijheid door passie, ondernemerschap en creativiteit.

Angels Share

7 - 11 HOPE STREET

Angels Share Hotel & Bar is een etalage van de hedendaagse Schotse cultuur. In de 31 slaapkamers worden enkele van de favoriete iconische Schotten, acteurs, muzikanten en sporters getoond. Elk iconisch op hun eigen manier.Terwijl u geniet van de geschiedenis die Edinburgh te bieden heeft, toont het hotel de moderne kant van het mooie Schotland.

Meer info

Le Monde

16 GEORGE STREET

Le Monde Hotel ligt in het hart van George Street in het nieuwe stadscentrum en biedt 18 individueel ontworpen stijlvolle kamers aan die zijn geïnspireerd op de meest opwindende kosmopolitische steden ter wereld. Word wakker onder de sterren in Los Angeles, New York, dompel uzelf onder in de kleurrijke sfeer van Rio of geniet van een luxe verblijf in Parijs.

Meer info
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers