Mierlo - Brabant

Veel groen en natuur

Carlton De Brug ligt in het Brabantse plaatsje Mierlo, tussen Eindhoven en Helmond én tussen de Peel en de Strabrechtse Heide. De naam Mierlo stamt uit de vroege middeleeuwen: 'mier' zou verwant zijn aan 'moeras' en 'Lo' betekent 'bos'. Voor natuurliefhebbers is dit dé omgeving om lekker uit te waaien of te combineren met een bezoek aan Eindhoven.

Carlton De Brug

Mierlo

Geniet van een heerlijke mini-vakantie in Noord-Brabant. Zoek de rust op in de natuurparken of neem de kinderen mee naar de vele speeltuinen en dierenparken. Of pak de fiets en maak in de buurt een relaxte dagtocht. Of ga iets verder, naar de uitgestrekte Strabrechtse Heide of het Nationaal Park De Groote Peel, het vogelrijke natuurgebied aan de rand van Noord-Limburg.

Bekijk het hotel

Hot Spots

Ga met ons mee op ontdekkingsreis

Het hotel ligt op slechts 15 minuten rijden van het dynamische Eindhoven waar Strijp-S ligt, het voormalige Philips-terrein dat omgevormd is tot een uniek stedelijk gebied met conceptstores en originele horecaconcepten. Of loop in de voetsporen van Van Gogh in het Van Gogh Village in Nuenen en ontdek unieke verhalen via zijn brieven en schilderijen. Heeft u kinderen In de kinderdierentuin Dierenrijk of Speeltuin De Molenheide kunnen zij heerlijk spelen. Uitgeroepen tot het leukste uitje van Brabant is Klok & Peel Museum in Asten, hét Klokkendorp van Nederland waar u tientallen klokken, torenuurwerken en carillons kunt bekijken. Zeker het bezoeken waard!

×

Boek nu

  • ​​Beste prijs garantie
  • Ontvang €10 tegoed
  • ​​Special offers