Over ons

Welkom bij de Carlton Hotel Collection

"...comfortabele hotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Groot-Brittannië en België.

Alle hotels van de groep kenmerken zich door hun eigen unieke locatie, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen.

Alle medewerkers werken dagelijks met de toewijding, service en een oprechte glimlach van enthousiasme. Juist dat enthousiasme vertaalt zich in een steeds groter wordende groep van tevreden gasten".


Peter Salussolia, Chairman

Hans van der Heijden, Managing Director

De Foundation Group

Een uniek gevoel voor gastvrijheid

De Foundation Group is management organisatie van twee volle zuster divisies: Hotel Management International en Glendola Leisure. Beide divisies kenmerken zich door hun unieke gevoel voor gastvrijheid.

Samen werken we elke dag aan een fantastische beleving voor onze gasten, doorspekt van de couleur locale die onze hotels, pubs en restaurants kenmerkt. Service met de oprechte glimlach van een team dat haar gasten graag een plezier doet.

Eigenaar en oprichter Peter Salussolia is een gepassioneerd ondernemer en belichaming van het begrip hospitality.

Meer info

Carlton Hotel Collection

'Local Heroes'

Carlton Hotel Collection bestaat op dit moment uit 11 hotels, waarvan 7 in Nederland, 2 in Groot-Brittannië en 2 in België. Elk hotel heeft een eigen General Manager, die zijn of haar hotel beheert als ondernemer.

Alle hotels binnen Carlton Hotel Collection zijn van een vier sterrenniveau. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

Bekijk de hotels

Glendola Leisure

Passie voor entertainment, ondernemerschap en creativiteit

Onder de paraplu van Glendola Leisure komen bars, clubs en restaurants samen. Hele verschillende locaties, maar met een gedeelde filosofie: uitblinken in de wereld van entertainment door passie, ondernemerschap en creativiteit.

Door steeds weer op het juiste moment te profiteren van uitbreidingsmogelijkheden, laat het innovatieve Glendola Leisure een gezonde groei zien.

Glendola Leisure bestaat sinds 1973 en is een volle dochter van de Foundation Group.

Meer info
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers