Flexwerken

Inspirerende ontmoetingsplekken waar u aan werken toekomt

We zijn er trots op dat we met onze vergaderlocaties en flexwerkplekken uiteenlopende plannen, teams of ambities verder brengen. Bij Carlton ontmoet u mensen in een inspirerende omgeving en krijgen uw ideeën vanzelf meer ruimte. Is er behoefte aan overleg in alle rust, dan hebben we - ook last-minute - meeting locaties, afgesloten ruimtes of intieme gedeeltes. Is er juist vrijheid nodig, dan zijn er de flexwerkplekken. Trakteer uzelf tussendoor op een uitgebreide lunch met uw klanten of een lekkere kop koffie. Mocht het - onverwacht - nodig zijn om te overnachten, dan is er vrijwel altijd plek.

Zeer centraal in Nederland

Samen of individueel flexwerken in het Carlton President

Werken in Carlton President levert altijd iets op. Nieuwe inzichten, ideeën en - wie weet - nieuwe zakelijke contacten. Het Carlton President hotel staat voor gemak, inspiratie en tijdwinst. Het hotel is zeer centraal gelegen vlak naast de A2 en heeft gratis parkeergelegenheid met laadpalen.


Binnen het hotel zijn er diverse mogelijkheden om te werken. In het restaurant One24 zijn fijne grote tafels en werkplekken beschikbaar. Geniet daar ook van heerlijke barista koffie, een lunch rondom de open keuken, een cocktail aan de bar of op het terras.


Ook zijn we een Seats2Meet-locatie in het kader van ‘sharing is caring’. In ruil voor kennis en ervaring kunt u via seats2meet.nl een gratis workspace boeken dat inclusief het gebruik van koffie en thee is. De workspaces bevinden zich in het restaurant. Overal is uiteraard snel en gratis Wifi.

Stijlvol en ontspannen werken in het Carlton Ambassador

Restaurant Henricus is een heerlijke ontmoetingsplek

Werken wanneer u wilt en toegang hebben tot een afgesloten werkruimte als het nodig is. Carlton Ambassador in Den Haag is flexibel wat betreft (tijdelijke) kantoorfaciliteiten en flexwerkplekken. In Restaurant Sophia zijn er meerdere rustige plekken waar u kunt werken, vergaderen of met elkaar kunt lunchen, maar u huurt net zo makkelijk - last minute - vergaderruimtes met meer privacy.

Lees meer

Werken en ontmoeten

BIJ CARLTON OASIS SPIJKENISSE

Eerst geconcentreerd werken en vergaderen en daarna een speciaal bier aan de toog. De Engelse pub Desert Inn is uitgegroeid tot een populaire vergader- en brainstormlocatie.

Lees meer

Werken met uitzicht op zee

BIJ CARLTON BEACH SCHEVENINGEN

Ook als u binnen bent, voelt het net als buiten; altijd is er de zee en horizon die voor inspiratie zorgt. Boek de Carlton Suite op de achtste etage voor een prachtig panorama-uitzicht. Lees verder

Lees meer

Neem alle tijd in Bar & Kitchen Zocher Haarlem

Kom tot rust in een prettige omgeving

Wanneer heeft u de beste ideeën Als u tot rust komt in een prettige omgeving en met elkaar de tijd kan nemen een bespreking of netwerkmoment. Dat kan in Zocher! Voor Haarlemmers, internationale gasten en dagjesmensen is Bar & Kitchen Zocher dagelijks geopend voor iedereen die Haarlem een warm hart toedraagt. Voor onze zakelijke gasten zijn er meerdere gedeeltes waar u kunt vergaderen, rustig een gesprek kunt voeren of met elkaar kunt lunchen of dineren.

Lees meer

Kies de flexwerklocatie die bij u past

Carlton laat u aangenaam werken

Werken aan zee, in een statige residentie of op een dynamische plek midden in de stad - waar heeft u zin in

We zijn trots op onze locaties en willen graag dat u ze leert kennen.

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers