Spijkenisse

Uitwaaien in de natuur

Carlton Oasis ligt overal middenin: vlakbij de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle, dichtbij de stranden van Rockanje en Oostvoorne, en onder de rook van Rotterdam. Klim over de duinen en verbreedt uw horizon. Pas op, u loopt door één van de meest soortenrijke duingebieden van West-Europa en dit trekt ook vreemde vogels aan. Voor u het weet staat u oog in oog met een IJsland pony of een Galloway rund.

Carlton Oasis

In Spijkenisse

Carlton Oasis ligt nabij het centrum van Spijkenisse op het eiland Voorne-Putten. Het eiland biedt een keur aan musea, van het kleine museum In den Halven Maen tot het imposante Historisch Museum Den Briel waar u zo de Tachtigjarige Oorlog binnenstapt. Ook de waterrotten en spuitgasten komen aan hun trekken in het Droogdok Jan Blanken en het Nationale Brandweermuseum in Hellevoetsluis. En met Fluisterboot De IJsvogel, een elektrisch aangedreven boot, vaart u vanuit het oude gedeelte van Spijkenisse naar de schitterende polders die de stad omringen.

Bekijk het hotel

Hot Spots

Ga met ons mee op ondekkingsreis

Zeehonden spotten! U hoeft er niet voor naar de Wadden, maar gewoon bij ons om de hoek. Dagelijks liggen er zo’n veertig te genieten op het strandje van het ‘Robbeneiland’ voor de Gate terminal, zoals het eilandje van 1,7 hectare inmiddels wordt genoemd in de haven. Of ga naar FutureLand, het informatiecentrum over de Maasvlakte 2. Dichterbij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kunt u niet komen. Bent u toe aan een beetje rust De Boekenberg Bibliotheek doet zijn naam eer aan. Onder een bijna geheel glazen kap staat een indrukwekkende boekenkast van vijf verdiepingen met op de top een mooie plek om te zitten, te lezen en van het uitzicht te genieten.

Meer Local Hot Spots

ONDER DE ROOK VAN ROTTERDAM

Lonely Planet’s Best in Travel heeft Rotterdam uitgeroepen tot één van de 10 topsteden van de wereld om in 2016 te bezoeken. Rotterdam dankt haar plek op de felbegeerde lijst aan haar futuristische architectuur, inspirerende stadsinitiatieven zoals RiF010 en groeiende aanbod van kunst, cultuur, horeca en uitgaansgelegenheden. Maar bezoek ook Diergaarde Blijdorp, een van de mooiste dierentuinen van Europa, of het Oceanium waar u letterlijk tussen de vissen door loopt. Andere plekken die u niet mag missen, zijn: ‘de markthal’ met lekkere foodconcepten; het Witte de Withkwartier, het kloppende hart van de Rotterdamse kunstscene; de Swan market, dé lifestyle markt van Rotterdam of de Fenix Food Factory, de dagelijkse versmarkt op de Kaap. Combineer uw verblijf bij Carlton Oasis met een bezoek aan deze prachtige stad. Wij helpen u graag op weg.

BOEK NU
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers