Utrecht

Knusse grachten en veel terrassen

Een verrassende stad vol historie, gezelligheid, knusse grachten en culinaire hoogstandjes. Dat is Utrecht! De stad heeft genoeg te bieden om een lang weekend te vullen. Beklim de Domtoren (112 meter), ga een dagje shoppen, wandel langs de grachten, strijk neer in een gezellig café of meng u tussen de Utrechters in de smalle straatjes.

Carlton President

Dé meest centrale ontmoetingsplek van Nederland

Met de auto is Carlton President vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs binnen een paar minuten bereikbaar, ons hotel ligt op slechts 10 kilometer afstand. Geniet van het middeleeuwse centrum met overal hippe restaurants en mooie koffieplekken.

Tip: maak een boottocht door de grachten!

Bekijk het hotel

Hot Spots

Ga met ons mee op

De kraam van Broodje Mario op de Oudegracht, wie kent het niet. Hier moet u gegeten hebben! Neem daarna een speciaal bier van Bierbrouwerij Maximus, een jonge brouwerij/proeflokaal met prachtige bieren en regionale producten met nadruk op eerlijk. Bezoek vervolgens de kloostertuin van de Domkerk en sluit af met een kop koffie of borrel bij het DomCafé. Andere tips die we graag noemen, zijn: WT Urban Café & Kitchen met een prachtig uitzicht over de stad, wijnbar Lefebvre op het Neude, Theater de Kikker voor mooie voorstellingen, DOMunder voor de geschiedenis van maar liefst 2000 jaar Domplein en de prachtig vormgegeven locaties Stan&Co of Talud9.

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers