Brussel

Rijke historie en internationale allure

Wat is het toch een fijne stad, Brussel. De eeuwig bruisende Belgische hoofdstad is verweven met cultuur, prachtige architectuur en kunst. Overal vindt u kleine kunstgalerijen, mooie historische gebouwen en spannende design winkels. Struin langs de fraaie luxeboetieken aan de 'Avenue Louize', de knusse straten in Matonge of drink een Belgisch bier op de Grote Markt. Er valt zoveel te beleven!

The Dominican

In hartje Brussel

Van het designerswalhalla Dansaertwijk tot het volkse Marollen en van de Koninklijke Museumwijk tot de toeristische levendigheid van de Grote Markt. Brussel biedt een levendige afwisseling van moderne en historische stadsgezichten. Met een centrale ligging in het centrum en op steenworp afstand van De Grote Markt is The Dominican de ideale uitvalsbasis om de veelzijdige stad te verkennen.

Bekijk het hotel

Hot Spots in Brussel

Ga met ons mee op ontdekkingsreis

Met een enorm aanbod aan restaurants, bars, terrassen en musea is het lastig kiezen! Maar een bezoek aan het Delirium Café met tweeduizend soorten bier en het café A la Mort Subite met hoge spiegels en foto’s van Jacques Brel om de hoek van The Dominican, mag absoluut niet ontbreken. En sla ook de beroemde frietkot Maison Antoine, het art deco café Epaulé Jeté, de traditionele gerechten van Le Chou de Bruxelles en het nostalgische restaurant Le Cercle des voyageurs niet over. Wilt u het nachtleven in Bezoek dan het jaren ‘70 sfeertje van Madame Moustache of de bruisende kermissfeer van La Vilaine. Voor het nodige groen en rust duikt u het Parc d’Egmont en Parc Tenbosch in. En vergeet niet te stoppen voor lekkere wafels of pralines!

THE DOMINICAN & THE CITY

VERGEET DIE REISGIDS!

Heerlijk struinen door een onbekende stad, op zoek naar dat ene winkeltje en dat bijzondere restaurantje. Maar de tijd snelt voorbij en er is zoveel te doen! Zou het niet geweldig zijn om te worden meegenomen door de mensen die de stad al door en door kennen Jou de geheimen van Brussel kunnen laten zien


Met The Dominican & the City willen we jou iets nieuws en unieks laten ervaren. Met de hulp van collega’s en vrienden uit Brussel selecteren wij de allerleukste plekjes, tips en cadeautjes!

LEES SNEL VERDER
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers