Perfecte trouwlocaties

voor mooie herinneringen

Het is zover, jullie gaan trouwen! Carlton heeft al veel verliefde stellen en hun vrienden en familie mogen verwennen op hun droomdag. Kies nu jullie eigen Carlton droomlocatie.

Ballroom & bruidssuite

in het Carlton Oasis

De dag dat u elkaar trouw belooft ten overstaan van familie en vrienden om samen door het leven te gaan, kunt u in stijl vieren bij het Carlton Oasis Hotel. Kies voor onze sfeervolle Ballroom, een grote carrouselvormige zaal met een doorsnede van 22 meter, geschikt voor feesten van circa 100 tot 400 personen. In onze romantische bruidssuite geniet u daarna van elkaar, inclusief een enorme badkamer met een glazen doorkijk naar de slaapkamer, een champagne whirlpool en regendouche.

Lees meer

DÉ PERFECTE TROUWLOCATIE

VERWEZENLIJK DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN IN CARLTON AMBASSADOR

Ga je de mooiste dag van je leven plannen? Dan is Carlton Ambassador in Den Haag dé perfecte locatie hiervoor. Van de huwelijksvoltrekking en het diner tot aan de overnachtingen voor alle gasten. Je kunt de gehele dag hier plannen. Met de perfecte ligging in het centrum is het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Het historische gebouw en de statige Sophialaan hebben de perfecte uitstraling voor een mooie elegante dag vol liefde! Dat belooft een onvergetelijke en bijzondere dag te worden. 

Lees meer

Extravagant trouwen

IN BRUSSEL

Imposant hoge plafonds, sensationele booggewelven en serene kloostergangen. Dineer samen in de romantische geheime stadstuin en trouw in stijl in de carrévormige Grand Lounge.

Lees meer

Geniet van elkaar

IN THE DOMINICAN LOFT

Een luxueus gevoel in een stijlvol ontworpen omgeving met een prachtig uitzicht op Brussel. Zet de regendouche aan, vul het bad en geniet van elkaar. Lees verder

Lees meer

Trouwen met je voeten in het zand

Zeg ‘JA’ aan zee bij Carlton Beach

De jurk, het pak en de kriebels in de buik staat op uw lijst, maar verder verzorgen wij uw bruiloft van begin tot eind. Terwijl de bruid zich opdoft op de achtste etage van ons hotel, heet de bruidegom zijn gasten vast welkom met een frisse cocktail en een lekker hapje. Daarna komt het bruidspaar samen in de Beachclub voor het ja-woord dat meteen overloopt in een receptie of knalfeest. Natuurlijk kan iedereen blijven slapen om de volgende ochtend, onder het genot van een uitgebreid ontbijt, na te praten met familie en vrienden over een fantastische dag.

Meer info
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers