Evenementen

Sierlijke events vol allure in het Carlton Ambassador

Sierlijke kroonluchters en elegante details. De drie zalen in het Carlton Ambassador ademen licht, rust en luxe, en zijn geschikt voor privé, zakelijke of besloten evenementen. Ons goed gewaardeerde keukenteam van Restaurant Henricus serveert heerlijke gerechten van het seizoen en bereidt vleesgerechten op de Big Green Egg barbecue. In de zomer staat de chef-kok regelmatig op het terras voor een smakelijke barbecue. Met de complimenten van de chef-kok!

Lees meer

Grote merken creëren een podium in The Dominican

Extravagante productlanceringen die niemand vergeet

In het hart van The Dominican ligt de schitterende Grand Lounge, een uitnodigende ontmoetingsplaats voor zowel gasten als bezoekers. De Grand Lounge, gelegen aan de binnentuin, is een stijlvolle ruimte met hoge ramen, omgeven door kloostergangen. Hier worden parfums gelanceerd, sportieve prestaties gevierd en legendarisch podia gecreëerd voor bekende merken. Betreed ook deze bijzondere ‘social playground’, wat wilt u vieren

Lees meer

Het hele jaar door events

Carlton Beach: in elk seizoen alle vrijheid van de wereld

Loungen op het strand tijdens een Beach BBQ met de ‘catch of the day’, een productpresentatie met de voeten in het zand of een spetterende bruiloft op het strand. Carlton Beach is een geliefde event-locatie in Scheveningen door het uitzicht, de persoonlijke aandacht en de vele events in festival-stijl. Foodtrucks, live muziek met tussendoor een potje beach volleybal, vliegeren of powerkiten - alles is mogelijk!

Lees meer

De Ballroom zaal

CARLTON OASIS

Lekker hoog, zonder pilaren en maar liefst 380 m². De toegang is zelfs zo wijd dat er een auto naar binnen kan rijden!

Lees meer

Kies uit diverse sferen

CARLTON OASIS

Lange tafels met kaarslicht voor een eetfestijn, ronde hoge tafels voor een wijnproeverij of een intieme muzikale setting voor een lunch-buffet. In Oasis wordt het gegarandeerd genieten!

Lees meer

Fashion Bar & Kitchen Zocher

Presentaties van lokale merken uit de shoppingstad

Al meerdere jaren op een rij is Haarlem dé winkelstad van Nederland en terecht! In de monumentale binnenstad zijn veel exclusieve winkels, vintage boetiekjes en lifestyle en interieurwinkels te vinden. In de mooie ambiance van Bar & Kitchen Zocher kunnen merken en ondernemers een mooi podium creëren om producten te lanceren, shoppers te ontmoeten of in stijl het jaar te openen of af te sluiten.

Lees meer

Alles wordt door ons geregeld

Een intiem feest of groots evenement Kies uw locatie

Wordt het een event aan zee in Scheveningen, onder de kroonluchters dineren in Den Haag of een feest in de elegante Grand Lounge van The Dominican in Brussel Uw event slaagt hoe dan ook!

×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers