Amsterdam

is altijd in beweging

Amsterdam, Mokum, Venetië van het Noorden, we houden van de stad! Amsterdam is een kosmopolitische stad die bruist van cultuur, innovatie, historie en horeca. Ons boutique hotel Banks Mansion is er ook gevestigd, in een monumentaal pand midden in hartje Amsterdam, recht tegenover de ambtswoning van de Burgemeester!

Banks Mansion

In hartje Amsterdam

Banks Mansion is gelegen aan de Herengracht nabij de Leidsestraat, Spiegelgracht, Rembrandtplein, Rijksmuseum en Leidseplein. Ga heerlijk shoppen in de P.C. Hooftstraat, fijn slenteren naar De geliefde 9 Straatjes of mooie kunst kijken in het Rijksmuseum of Het Stedelijk. Daarna is er vast nog tijd om de etenswaren op de Albert Cuyp markt te proeven of een rondvaart door de grachten te maken.

Bekijk het hotel

Hotspots

Ga met ons mee op ontdekkingsreis

Bezoek het historische café het Aapje op de Wallen en lunch daarna bij PLUK, de nieuwe healthy hotspot in De 9 Straatjes. Bij Bakers & Roasters kunt u vervolgens fantastisch Braziliaans brunchen of kiest u toch voor de meest heerlijke broodjes van De Wasserette in de Pijp Een heerlijke kop koffie inclusief het kosmopolitische NYC gevoel krijgt u bij Coffee & Coconuts en dan is er ook nog Dignita, de nieuwe hotspot in Zuid, of Panache, een prachtige zaak in West. Andere persoonlijke favorieten zijn: De Italiaan, Mossels & Gin, Café Brix, Venster 33, Lion Noir en KU Sushi. Tip: pak één van de pontjes naar Amsterdam Noord! Noord is de laatste jaren hot en happening. Met steeds meer stadsstranden en bijzondere horeca waar u in de zomer heerlijk aan het water zit. Denk bijvoorbeeld aan hotspots als Café de Ceuvel, Pllek of Stork.

MUSEUMSTAD

AMSTERDAM INSPIREERT ELKE DAG

Amsterdam inspireert elke dag, er is zoveel moois te zien! Museale hoogtepunten zijn het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en de Hermitage Amsterdam. Andere leuke musea en tentoonstellingen die u kunt bezoeken, zijn het fotomuseum FOAM, het filmmuseum EYE, het Scheepvaartmuseum, het Allard Pierson Museum, Amsterdam Museum, fotografiemuseum Huis Marseille en het Diamant Museum. Wilt u genieten van al dit moois en verblijven midden in het centrum, aan de Herengracht Boek een verblijf bij Banks Mansion, welke altijd inclusief ontbijt, Wifi, films, hapjes & drankjes in The Living.


BOEK NU
×

Boek direct en profiteer:

Beste prijs garantie

Special offers