Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Carlton President en One24. Benieuwd naar onze dagelijkse belevenissen ien ontwikkelingen? Volg ons op Facebook en/of Instagram!

Carlton President sponsort de Badeendjesrace

Op 22 mei organiseerde de Mixed Lions Club Utrecht Novum voor de derde keer de badeendjesrace. Dit keer voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en voor Villa ExpertCare in Vleuten.

image00003
img_1921

Wij Schenken Water met een Doel voor stichting NF.

Op zaterdag 10 oktober hebben Sandra van de Sande van het Carlton President Hotel en Yvette van der Pluijm van Ladies Circle de Haar, samen de eerste fles water uitgeschonken voor het goede doel. “Wij schenken water met een doel”, een initiatief van Ladies Circle de Haar om zich samen met de lokale horeca sterk te maken om Stichting Neurofibromatose (“NF”) meer naamsbekendheid te geven en om geld in te zamelen voor onderzoek

Trotse tweede plaats Nationale Meeting Awards

Wij hebben de tweede plaats bemachtigd van de Nationale Meeting Award! Alleen de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap stonden in de finale.

winnaars20208
lastmanstanding

Collega peter staat 6 uur op een paal voor het goede doel

Peter stond 22 juni 6 uur lang op een paal voor de Last Man Standing actie van MIND. MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen.

Carlton President nieuwe partner MPI Academy

Persbericht

MPI is in haar nopjes dat ze de komende jaren een groot deel van de trainingen met de MPI Academy in dit prachtige hotel kunnen laten plaatsvinden. 

mpi
nieuwsbericht_website

Carlton President Hotel ondersteunt maatschappelijke ambities van haar medewerkers 

#onzeheldinDemi

Wij ondersteunenregelmatig maatschappelijke projecten en willen als werkgever ook graag bijdragen aan de ambities van onze medewerkers. Op 6 juni heeft collega Demi Edwards met haar team maar liefst € 8.000,- in ontvangst mogen nemen ten behoeve van onderzoek naar kanker. Demi, Conference & Event Executive, liep onlangs de 14 kilometer lange Alpe d’Huez. Via vlogs, blogs en de social media kanalen konden gasten en geïnteresseerden met #onzeheldinDemi meeleven. .

Mooie samenwerking met werkplaats Abrona

Oog voor mens en milieu

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij bij Carlton President vanzelfsprekend. Toen wij 12.000 ongeslepen potloden ontvingen, dachten wij voor het slijpen daarvan direct aan Abrona, een werkplaats waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

abrona


nieuws_seatstomeett

S2M samenwerking met Carlton President Utrecht

Dé plek om te werken, ontmoeten en verbinden

greenkey-logo

Wij ondernemen duurzaam met Green Key

Met oog voor de omgeving en de toekomst

nieuws_one24t

Nieuw restaurant geopend: One24

One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, internationale gasten, locals en dagjesmensen. .