Carlton President

Floraweg 25

3542 DX UTRECHT


T. +31 (0)30 241 41 82

info@president.carlton.nl

ContactformulierVerplichte velden *

Locatie

Met de auto

Door de locatie vlakbij de A2 tussen Amsterdam en Utrecht is het hotel buitengewoon goed gelegen. Met de auto is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs binnen een paar minuten bereikbaar. Vanaf Schiphol is het met de auto slechts een half uur.

Vanuit Utrecht

Volg de A2 richting Utrecht. Kies op het knooppunt Oudenrijn voor de richting Amsterdam/Centrum/Ring Utrecht (Afslag 6, 7 & 8). Na circa 500 meter houdt u op het volgende knooppunt links aan naar de Zuilense Ring/N230. Ga voorbij aan afrit 7 en ga vervolgens bij afrit 6 van de snelweg af, Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Neem vervolgens de eerste afslag. Ga dan rechtsaf. Het hotel is aan uw rechterhand.

Vanuit Amsterdam

Volg de A2 richting Utrecht en neem afrit 6, Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. Bij het eerste verkeerslicht gaat u linksaf. Neem de eerste afslag na het volgende verkeerslicht. Ga dan rechtsaf. Het hotel is aan uw rechterhand.

Vanuit Hilversum

Volg de A27 richting Utrecht, verlaat de snelweg bij afslag N230 richting Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. U rijdt langs het tuincentrum en volgt de borden Amsterdam/Maarssen. Neem de afslag Maarssenbroek en sla rechtsaf richting het industrieterrein Lage Weide. Rechtdoor bij het grote kruispunt. U ziet het hotel aan uw rechterhand.

Kijk voor meer informatie op www.utrechtbereikbaar.nl.

Parking

Ons parkeerterrein heeft ruim 230 parkeerplaatsen. Voor het parkeren kan, afhankelijk van uw arrangement, een vergoeding in rekening worden gebracht.

Speciaal voor trainers hebben wij 4 gratis parkeerplaatsen gereserveerd nabij de entree van het hotel.

Openbaar parkeren is ook mogelijk in de buurt van het hotel. In de wijk Boomstede of op de nabij gelegen carpoolparkeerplaats. Uiteraard kunt u kosteloos ons terrein oprijden om uw bagage af te geven.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS

Neem vanaf Utrecht CS buslijn 37, richting Maarssen. Stap na ongeveer 15 minuten uit bij bushalte Zonnebaan.

Vanaf station Maarssen

Neem vanaf station Maarssen buslijn 37 richting Utrecht CS. Stap na ongeveer 5 minuten uit bij bushalte

Het hotel is 300 meter van de bushalte gelegen.

Shuttle Service

Het hotel biedt gratis shuttle service:

- Van en naar station Maarssen

- Naar diverse kantoorgebieden in de omgeving

Shuttle tijden:

08:00 - 09:30 uur

17:00 - 18:30 uur

×

Boek nu