Flexwerken en netwerkmomenten

Bij Carlton President groeien en bloeien de beste ideeën

Wat begint als een persoonlijk praatje, eindigt met de ontdekking dat iemand soms dat ene ontbrekende stukje kennis of contact heeft die je nodig hebt. In ruil voor kennis en ervaring kun je via seats2meet.nl een gratis werkplek boeken. Al samen denkend en etend kom je tot inzichten. Zowel het hotel als restaurant One24 is ingericht met veel oog voor onze zakelijke gasten en haalt het beste van de werkdag of afspraak naar boven. Waar ben je naar op zoek?

Er zijn meerdere gedeeltes waar je kunt vergaderen, rustig een gesprek kunt voeren of met

elkaar snel kunt lunchen. Laat vooral weten wat je nodig hebt om jouw werkdag te laten slagen.


Wij willen graag het verschil maken en met je meedenken.

Ontdek Carlton President

carlton_president_vergaderen_brainstorm_roots1

Meetings & Events

Zoek je een passende locatie voor een snelle brainstorm, een langere trainingsessie met een aantal teams, een meerdaags congres, een besloten inspiratie-diner of wil je groots uitpakken met een inspirerend event?

food2

Restaurant One24

Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterraanse keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart, met in de hoofdrol: energie! 

carlton_president_overnachten_deluxe12

Overnachten

Wij hebben de missie om succesvolle ontmoetingen te creëren. Daar hoort ook heerlijk overnachten en uitgerust wakker worden bij! In onze kamers kun je niet alleen fijn slapen en ontspannen, maar ook geconcentreerd werken.