Prijzen & voorwaarden

Over onze tarieven

De Carlton Hotel Collection heeft als doel het u naar de zin te maken. Vanaf uw reservering tot en met het moment dat u uitcheckt. Vanuit deze wens bieden wij u graag verschillende prijsmogelijkheden. Zo kunt u zelf beslissen welke optie u het meest aanspreekt. Hoewel elk hotel vaste prijzen aanbiedt, hanteren wij eveneens dagelijks een duidelijk en flexibel prijssysteem op basis van vraag en aanbod. Profiteer in alle vrijheid van de voordelen en onze speciale promoties


Alle Carlton hotels bieden de best beschikbare prijs: de gunstigste prijs van dat moment, zonder beperkingen. Vroegboek prijs = de gunstigste prijs van dat moment, onder volledige aanbetaling, zonder terugbetaling, niet wijzigbaar.


BTW en prijzen

In al onze hotels hanteren wij prijzen inclusief BTW. Wij hanteren het wettelijke BTW-percentage van 9%. Mocht het BTW-percentage gewijzigd worden dan houdt het Carlton Hotel Collection zich het recht voor om deze wijziging door te voeren op al bestaande reserveringen.


Annuleringsbepalingen

Wanneer het Carlton President uw schriftelijke annulering voor 16.00 uur op de dag van aankomst ontvangt, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kan de annuleringsregeling echter afwijken. Op alle overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek worden deze kosteloos toegestuurd.


Garantiebepalingen

Creditcardgegevens worden gevraagd om uw reservering te kunnen garanderen na 16.00 uur op de dag van aankomst. In geval van een no-show, wordt het volledige bedrag van de eerste overnachting in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kunnen er echter andere bepalingen gelden


Algemene voorwaarden

Inchecken na 14.00 uur

Uitchecken voor 12.00 uur

Alle tarieven zijn inclusief btw en exclusief 6% stadsbelasting over de netto kamerprijs per nacht. Tarieven zijn onder voorbehoud.

Uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet is niet standaard bij de prijs van de kamer inbegrepen, enkel bij arrangementen waar dit benoemd staat.

Ruime, beveiligde, gratis parkeergelegenheid direct bij het hotel.