Carlton President nieuwe partner MPI academy

MPI is in haar nopjes dat ze de komende jaren een groot deel van de trainingen met de MPI Academy in dit prachtige hotel kunnen laten plaatsvinden. Het compleet vernieuwde hotel is klaar voor de toekomst, waarbij ze een omgeving creëren die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professinals binnen het vakgebied, niet beperkt tot MPI leden. 

MPI Academy

In aanvulling op de door MPI Nederland georganiseerde events, doen ze dit door middel van trainingen waarbij echte verdiepingsslagen gemaakt kunnen worden. Op die manier levert MPI een directe bijdrage aan de professionalisering van professionals in elke fase van hun carrière. Of je nu net komt kijken of al flink wat jaren aan ervaring bij je draagt, de MPI Academy garandeert ‘a lifelong learning’. De Academy blijft continu in beweging en speelt altijd in op de behoeften die vanuit de branche worden gesignaleerd. Leren en ontmoeten staan daarbij altijd centraal.

Samenwerking

'Je zal het zelf moeten gaan ontdekken, maar de nieuwe zalen zijn de natte droom van iedere trainer’, aldus Gijs Verbeek, Executive Director van MPI Nederland. ‘Magnetische white boards tot het plafond, lounge banken, inspirerende break outs waar je jouw creativiteit de vrije loop kan laten, kosteloos parkeren voor de zakelijke gast en super centraal in het land. We hebben er zin in!’ 


Sales & Marketing Manager Vera de Haan: ‘Na de voltooiing van onze verbouwing zijn we helemaal klaar om de meeting & event industrie te veroveren. Dit doen wij graag samen met partners om elkaar te versterken, vandaar dat we kiezen voor een strategisch partnership met MPI Nederland, dé vakvereniging van onze industrie.  


MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meetings Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie.