Ga voor de

perfecte setting

Gratis parkeren

Jouw offerte
Gratis parkeren

Meetings & Events

A breath of fresh air in an urban vibe


Zoek je een passende locatie voor een snelle brainstorm, langere trainingsessies met een aantal teams, meerdaags congres,

een besloten inspiratie-diner of wil je groots uitpakken met een inspirerend event met talks en muziek?

Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van alle vormen en maten die te maken hebben met uitwisseling van kennis of ideeën.

Welke sfeer, ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, wij zorgen dat je resultaten worden behaald.

De openbare (ontmoetings)ruimtes door het gehele hotel krijg je erbij – zo kan je even privé zitten,

mensen ontmoeten of kun je terecht voor een lekkere kop koffie.


Online meetings / Hybride events

Met niet te veel mensen in een ruimte en op gepaste afstand. Dat kan allemaal prima natuurlijk, maar wat als je eigenlijk

wel met een grotere groep wil samenkomen? Of dat sommige deelnemers aan jouw

evenement wel mee willen doen, maar toch liever online omdat ze dat veiliger vinden?

Hybride evenementen zijn hierin de uitkomst. Dé manier om juist in deze tijden me

elkaar in contact te blijven. Jouw hybride event helpt jouw organisatie om ook in deze

crisistijden zichtbaar te blijven en haar doelstellingen te behalen op een manier die veilig, doeltreffend en budgetbewust is.

Middels de Kandao Meeting 360° Conferencing Camera kan iedereen, waar dan ook ter wereld meedoen met belangrijke meetings.

Onze experts bieden alle kennis en staan voor jou klaar!


Neem contact op met onze experts voor de mogelijkheden!

Wat wil je bereiken?

Knus, groot, rustig, speels, serieus, industrieel of intiem. Bij ons is er veel keus. Een team building-event vraag nou eenmaal iets anders van een ruimte dan een rustige presentatie met gedimd licht. We denken graag mee welke ruimte geschikt is voor hetgeen je wilt bereiken! 

Love what you do

Het is al jarenlang onze drijfveer: een omgeving aanbieden die ondernemers aanzet tot inspiratie, actie en ontspanning. Door het hele hotel vind je een spannende mix aan open ruimtes, diverse zitplekken, intieme plekken, inspirerende zalen en een geluidsdichte boost.

-ocean

Brainstormen

Creatief werken aan ideeën of buiten de lijntjes kleuren op een heerlijke neerplof-bank, een bijzondere tafel of een ongedwongen warme sfeer.

carlton_president_meeting-events_traingingen-vergaderingen

Trainen & Vergaderen

Voor een constructieve training, cursus of bijeenkomst. De plek waar je je kunt focussen op wat echt belangrijk is en je kunt werken aan jouw ideeën.

congress-cover

Congres

Voor een conferentie, presentatie of bijeenkomst met impact. Een toplocatie voor een ieder die op de toppen van zijn kunnen wil presteren.

Boost your brains

Loopt de vergadering vast of heeft de groep een impuls nodig?

Duik in de knalrode BOOST in de Lounge waar je je

discussiepunten kunt aanvliegen om samen

tot een doorbraak te komen.

Food for thought

Als je hard werkt, wil je goed eten

Energie: hét hoofdingrediënt voor de gerechten en drankjes op onze kaart. De geur van huisgemaakte ontbijtkoek komt je tegemoet en maak kennis met typisch Utrechtse koekjes. Vers fruit, fruitwater, verse thee of zelf verse jus d'orange tappen? Alles kan!


Wij houden ervan om het mensen, teams en groepen naar hun zin te maken. Wat je ook organiseert en welke culinaire wensen je ook hebt, het keukenteam van ons restaurant One24 laat jou verrassen!


Kies ook uit verschillende (catering)arrangementen inclusief lunch en/of diner.

Bij ons moet je zijn!

Heb je iets te vieren, ga je een vergadering / evenement organiseren of wil je gewoon een lekker weekend weg? Dan moet je bij ons zijn!


Wij zijn de professionals van de afdeling reserveringen, bij ons ben je in goede handen.

Innovatie in Carlton President

We zijn er trots op dat we de locatie mogen zijn van uiteenlopende innovatie-, strategie- en organisatieverander-trajecten. In ons huis komen bedrijven, gemeentes, hospitality partners, fondsen en charity partijen met hun teams samen om na te denken over de toekomst. Innovatie vindt vaak plaats als er verschillende denkwerelden bij elkaar komen en in Carlton President ontstaat die vibe! 

Benieuwd naar de ervaringen van onze gasten?


Review

'Al direct bij informeren over de mogelijkheden van een hybride meeting, werd ik verrast door de kennis en hulpvaardigheid.'0

Rex Vermeulen | Mantor Business Partners

Offerteaanvraag

Vertel ons jouw ideeën en wensen voor jouw vergadering of evenement en Beaudine neemt contact met je op!

Verplichte velden *