Trotse tweede plaats Nationale Meeting Award!

We hebben de tweede plek bemachtigd van de Nationale Meeting Award. Alleen de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap stonden in de finale. De uitslag is woensdag 8 april via een online uitreiking bekend gemaakt. We zijn onwijs trots op wat we samen hebben bereikt!

Urban Nature

Bij Carlton President worden gasten continue verrast en geïnspireerd. Invloeden uit de stad (urban) en de natuur (nature) komen samen en creëren een perfecte omgeving voor meetings, events en brainstormsessies. De meeting- en vergaderzalen van Carlton President zijn allen voorzien van de laatste, innovatieve en technologische elementen die aanzetten tot ontmoetingen en het uitwisselen van creatieve ideeën. 




"Ultieme team effort"

Wij zijn ontzettend trots op de tweede plek. “Finalist zijn van de Nationale Meeting Award was voor ons de kers op de taart na een lange periode van vernieuwing en metamorfose van Carlton President. Dit is niet alleen voor mij, maar voor het hele team. Dit is de meest ultieme vorm van team effort die ik in mijn carrière van 30 jaar heb mogen ervaren.” Het hotel heeft momenteel op MeetingReview een score van 9.3. 


Bart Blikman – General Manager Carlton President

Over de Nationale Meeting Awards

De Nationale Meetings Awards is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-Vecta en bestaat uit vijf verschillende categorieën die zijn onderverdeeld in de maximale capaciteit in theateropstelling van de grootse zaal van een locatie: categorie S (max. 25 personen), categorie M (max. 100 personen), categorie L(max. 250 personen), categorie XL (max. 500 personen) en categorie XXL (max. 500 mensen). 


De winnaar per categorie wordt bepaald aan de hand van de hoogste totaalscore en wordt behaald in drie rondes: nominatie op basis van voordracht door geselecteerde experts uit de branche of op basis van gastervaring, kwaliteitsmeting website en mysterycall, en een locatiebezoek door een vakjury. De awards worden dit jaar voor de 5e keer uitgereikt.


Over Carlton Hotel Collection

Carlton President maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Carlton Hotel Collection bestaat momenteel uit twaalf viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en één in België. De hotels zijn zowel qua exploitatie als qua onroerend goed in het bezit van Carlton Hotel Collection. Elk hotel wordt gerund door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. Carlton onderscheidt zich daardoor niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 825 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat. Voor meer informatie en een overzicht van alle hotels in de collectie, zie www.carlton.nl