Carlton President = Green Key!

Met oog voor de omgeving en de toekomst

Carlton President is onze manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. Bij Carlton President doen wij er alles aan om jouw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaat aan jouw comfort. Daarvoor zijn wij deelnemer aan het Green Key-certificaat.


Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het Green Key Certificaat

In de praktijk bij Carlton President

Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat jij tijdens jouw verblijf geen hinder ondervindt aan de acties die wij ondernemen. In tegendeel: je zult wellicht nog meer van jouw verblijf genieten met het idee dat je op een milieuvriendelijke manier bezig bent. Carlton President heeft een goede balans gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort.


Zo werken wij vooral samen wij met lokale ondernemers, wat betekent dat wij voornamelijk producten uit de streek gebruiken. De kracht van de natuur staat voor koken met het seizoen, vol smaak, met mooie producten die zoveel mogelijk lokaal zijn verkregen. Tevens gaan we zuinig om met water, maar dan wel zó dat je na een lange dag alsnog kunt genieten van een heerlijke, warme douche. Dit alles bevordert niet alleen jouw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!

cs_greenkey-2