Gratis parkeren

Jouw offerte
Gratis parkeren

Online / Hybride Meetings & Events

Connect people, create the future


Met niet te veel mensen in een ruimte en op gepaste afstand. Dat kan allemaal prima natuurlijk, maar wat als je eigenlijk wel met een grotere groep wil samenkomen? Of dat sommige deelnemers aan jouw evenement wel mee willen doen, maar toch liever online omdat ze dat veiliger vinden? Hybride evenementen zijn hierin de uitkomst. Dé manier om juist in deze tijden met elkaar in contact te blijven. Jouw hybride event helpt jouw organisatie om ook in deze crisistijden zichtbaar te blijven en haar doelstellingen te behalen op een manier die veilig, doeltreffend en budgetbewust is.


Heb je vragen rondom jouw evenement of ben je op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts en partners Time To Speak en ACS Audiovisual solutions staan voor jou klaar om jou te adviseren en te ontzorgen!

Hybride pakketten:

Het hybride congres, training of vergadering is de perfecte combinatie van online en offline communicatie. Kies uit onderstaande pakketten voor jouw ideale bijeenkomst. Vertel ons jouw ideeën en uiteraard bespreken we graag onze mogelijkheden!

img_20201001_122915-01

Small


 • Gebruik van de ZoomRoom
 • Gebruik van de Kandao Meeting 360° Conferencing Camera
 • Instructies voor dagvoorzitter/trainer
 • Toegankelijk met alle bekende platforms (Zoom, Webex, Teams)
 • Technische ondersteuning op afroep gedurende de dag
 • Koffie, thee en versnaperingen
 • Maximaal 4 personen mogelijk

 

Startprijs: € 100 voor halve dag incl. 1 deelnemer op locatie, elke extra deelnemer op locatie €15.

timestar-maarssen-2020-091

Medium


 • Gebruik van geschikte ruimte voor aantal deelnemers (Ocean, Roots of Glass Room)
 • Gebruik professionele conference camera en richtmicrofoon voor interactiviteit
 • Gebruik van een groot scherm
 • Toegankelijk met alle bekende platforms (Zoom, Webex, Teams)
 • Technische ondersteuning op afroep gedurende de dag
 • Instructie voor dagvoorzitter/trainer
 • Koffie, thee en versnaperingen
 • Maximaal 7 personen mogelijk

 

Startprijs: vanaf €250 halve dag incl. 1 deelnemer op locatie, elke extra deelnemer op locatie €15.

timestar-maarssen-2020-108

Large

Maatwerk hybride / online


Een grote groep in een keer bereiken? Maatwerk van onze experts maakt het mogelijk. We bespreken graag jouw wensen en onze mogelijkheden. We stellen samen met onze partners jouw ideale hybride meeting pakket op maat voor jou samen.


Maximaal 50 personen


Prijs op aanvraag

Kandao Meeting 360° Conferencing Camera

De camera maakt 1080P HD videobeelden met een kristalhelder geluid, waardoor je zo efficiënt mogelijk kunt vergaderen. De Kandao Meeting 360° Conferencing Camera focust automatisch op de persoon die aan het woord is. Wanneer er meerdere personen aan het woord zijn, splitst hij het beeld in een 360 graden widescreen opname van de omgeving bovenaan het scherm en close-ups van de sprekers onderaan het scherm. Daarnaast kan hij automatisch de spreker volgen wanneer deze door de ruimte beweegt en zie jij in real-time wat er gebeurt in de meeting. De camera is gemakkelijk te gebruiken, want je hoeft enkel de stroomkabel aan te sluiten op de USB poort en je bent ready to go.


De echo tijdens videobellen is verleden tijd met de Kandao Meeting 360° Conferencing Camera. De ingebouwde speakers zijn speciaal ontworpen om zo min mogelijk ruis en echo te laten horen. Daardoor versta je elkaar altijd goed. De Camera is een pop-up camera die je weg kunt drukken en weer tevoorschijn kunt halen door bovenop de camera te drukken. Zo blijft jouw privacy beschermd.

"Al direct bij informeren over de mogelijkheden van een 'hybride' netwerkmeeting, werd ik verrast door de kennis en hulpvaardigheid. Ik heb eigenlijk niet eens verder gekeken. En terecht! Een prachtige Private Bar ter beschikking, hulp en expertise bij het opzetten van de verbindingen, zowel bij de test als 'live' en dan een hele ploeg om je heen voelen lopen die maar 1 missie hebben: onze meeting een succes laten worden. En dat werd het dus ook!"
R. Vermeulen - Mantor Business Partners

'Hoe organiseer ik mijn online/hybride congres?' - De Nederlandse Associatie


De Nederlandse Associatie organiseerde een hybride netwerkbijeenkomst voor eventprofessionals bij Carlton President, waarin de focus lag op alles wat komt kijken bij het organiseren van een hybride evenement. 'Er is een hele nieuwe wereld te ontdekken, en laten we dat met elkaar doen!' Bekijk de samenvatting in de video.Behind the scenes 🎥

Wat een succes! Tijdens de digitale Open Locatiedag afgelopen donderdag lieten wij, samen met ACS audiovisual solutions, opdrachtgevers ervaren hoe een online of hybride event er bij Carlton President uitziet. Onze grootste zaal de Summit werd omgebouwd tot een studio, waar Boaz en Demi de kijkers meenamen in hun verhaal. In deze video neemt Sandra jou mee achter de schermen! Hoe ziet een zaal eruit tijdens een online event? Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe is het beeld bij de kijkers thuis?

Vergroot bereik

Een hybride event kan tot tien keer meer bereik genereren in vergelijking met een event dat alleen fysiek plaatsvindt. De duur van het event wordt verlengd doordat het online naderhand terug kan worden gekeken. De livestream wordt opgenomen en op ieder moment deelbaar met jouw doelgroep. Daarnaast ben je ook niet compleet gebonden aan een maximale capaciteit van de locatie. Er is ongelimiteerde toegangscapaciteit tot de livestream, nationaal en internationaal.

Op maat gemaakt

Ons hybride pakket is altijd volledig op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen en doelen. De combinatie van (live)streaming en live publiek is in al onze zalen mogelijk. Je kunt kiezen voor één zaal of meerdere ruimtes tegelijkertijd. Uiteraard passen we de ruimtes zo aan om zo veilig mogelijk aan alle regelgeving te voldoen. Verder denken we graag mee over catering en communicatie voor alle deelnemers, waar ze ook zijn. Onze experts zoeken graag samen met jou naar de beste oplossing!

Productiviteit

Deelnemers kunnen op ieder moment instappen en de content terugkijken. Daarnaast kunnen sponsoren zich verbinden aan het hybrde event met hun eigen content, doordat jouw event in een online omgeving lang(er) zichtbaar blijft.

Duurzaamheid

Een online of hybride event is een duurzaam alternatief voor bijeenkomen, vanwege een beperkt aantal reisbewegingen en levert daarmee een mooie bijdrage aan een schonere wereld. Een (gedeeltelijk) online event vraagt ook minder budget dan wanneer je voor iedereen catering moet verzorgen en alle AV ingevlogen wordt.

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten? Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een online of hybride event bij Carlton President en kom je graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op!

personen
personen
Verplichte velden *