Creative way to ideate

Foster the creative genius within you

Werk is een belangrijk deel van het leven en daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Verrijk je in onze sfeervolle brainstorm ruimtes. De ideale comfortzones om je hoofd leeg te maken, gedachten te ordenen, nieuwe plannen te maken en met je team stappen vooruit te zetten.

Roots

Get closer to the core

Voor een ongedwongen meeting, brainstorm of vergadering. De Roots brengt sfeer, ontspanning en rust. Neem even een welverdiende pauze uit het drukke bestaan in deze groene oase. Hier creëer je snel een ongedwongen en warme sfeer, waar mensen zich op hun gemak voelen en de mooiste dingen kunnen ontstaan.


  • De Roots heeft een vaste opstelling
  • Capaciteit: 8 personen3D TOUR ROOTS

Bekijk onze Roots rooms in 3D en ontdek alle mogelijkheden.


Living

Lean back and move forward

Voor een inspirerende training, vergadering of bijeenkomst. Werk is een belangrijk deel van het leven en daar wil je natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Verrijk je in onze sfeervolle en intieme Living. De ideale comfortzone om je hoofd leeg te maken, gedachten te ordenen, nieuwe plannen te maken en met je team stappen vooruit te zetten. Met een digitaal whiteboard en schrijfvlak om je ideeën te delen. 


  • De Living heeft een vaste opstelling
  • Capaciteit: 12 personen
3D TOUR LIVING

Bekijk onze Living room in 3D en ontdek alle mogelijkheden.


Ocean

Inspiration comes in waves

Voor een diepgaande training, cursus of bijeenkomst. Laat je ideeën, gedachten en creativiteit stromen in de Ocean. Een plek die rust en kalmte ademt, waar je als team alle ruimte hebt voor diepe overpeinzingen en verrassende inzichten. Samen toewerken naar die stip op de horizon en vol hernieuwde energie terug- keren naar het vasteland.


  • De Ocean heeft een vaste opstelling
  • Capaciteit: 14 personen3D TOUR OCEAN

Bekijk onze Ocean room in 3D en ontdek alle mogelijkheden.


Glass room

Open up and let it flow

Voor een zakelijke meeting, brainstorm of vergadering. Probeer je ideeën boven tafel te krijgen, en dit bedoelen we letterlijk! Er staat een waanzinnige langgerekte blauwe boardroomtafel voor je klaar om samen met je team tot een prachtig resultaat te komen. Op de begane grond, volop in het daglicht, vind je een mooie geluidsdichte (boardroom)-ruimte. De glass room heet zo omdat je (bijna) helemaal tussen de ramen zit. De zaal heeft een open karakter: ook al is buiten slecht weer, altijd krijg je het gevoel van daglicht mee, zelfs bij bewolkt weer. Veel daglicht doet je creativiteit en mindset goed! Deze ruimte wordt ook ingezet voor een private diner event. 


  • De Glass Room heeft een vaste opstelling
  • Capaciteit: 18 personen3D TOUR GLASS

Bekijk onze Glass room in 3D en ontdek alle mogelijkheden.