Meetings

Het gehele jaar is het goed vertoeven aan de kust! In elk seizoen kunt u dan ook gebruik maken van de veelzijdige business faciliteiten van Carlton Beach. Wij bieden alle voorzieningen voor uw (zakelijke) bijeenkomsten. Of u nu in kleine besloten kring wilt vergaderen of een grote conferentie organiseert, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Al onze vergaderzalen hebben fenomenaal uitzicht op zee, wat ze ook geliefd maakt voor recepties. Ze komen uit op een ruime prettige ingerichte foyer waar u zich tussen de bedrijven kunt ontspannen of even ongestoord met elkaar van gedachten kunt wisselen. Naast onze vergaderzalen op de eerste etage van ons hotel, beschikken wij ook over een exclusieve boardroom om de 8e etage van ons hotel! Onze Carlton Suite heeft panorama uitzicht over de Noordzee!


Het Conference & Events team van het Carlton Beach heeft jarenlange ervaring in het tot in de puntjes organiseren van vergaderingen, recepties en feesten. U hoeft dan ook niets anders te doen dan zich ongestuurd richten op het doel van uw bijeenkomst, wij zorgen voor de rest!

Uw aanvraag
×

Boek nu