Prijzen & Voorwaarden

Over onze kamerprijzen

Carlton Hotel Collection heeft als doel het u naar de zin te maken. Vanaf uw reservering tot en met het moment dat u uitcheckt. Vanuit deze wens bieden wij u graag verschillende prijzen. Zo kunt u zelf beslissen welke optie u het meeste aanspreekt. Hoewel elk hotel met standaard kamerprijzen werkt, hanteren wij dagelijks een duidelijk en flexibel prijssysteem op basis van vraag en aanbod. Profiteer in alle vrijheid van de voordelen en onze speciale aanbiedingen.


Alle Carlton Hotels bieden u:

Carlton Flex Rate: De beste prijs, zonder restricties. Wijzigingen en annuleringen zijn mogelijk tot 24 uur voor aankomst.
Carlton Best Buy: De beste prijs met restricties. Op het moment van reserveren wordt het volledige bedrag belast. Niet te wijzigen of te annuleren.


Garantie voorwaarden

Afhankelijk van de gekozen prijs, kunnen de garantie voorwaarden verschillen. Wij vragen uw creditcardgegevens om uw reservering te kunnen garanderen na 16.00 uur op de dag van aankomst. Wanneer u niet arriveert, wordt het volledige bedrag van de eerste overnachting in rekening gebracht.


Annulering

Afhankelijk van de gekozen prijs, kan de annuleringsregeling verschillen. Wanneer het Carlton Beach uw schriftelijke annulering 24 uur vóór de overeengekomen aankomstdatum ontvangt, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.


Algemene bepalingen & voorwaarden

Inchecken ná 15.00 uur
Uitchecken vóór 13.00 uur
FREE Premium internet
Max. 2 huisdieren toegestaan in de kamer: 27,50 Euro per huisdier per nacht
Max. 2 kinderen (onder de 4 jaar) kunnen gratis met hun ouders op de kamer verblijven
Alle kamerprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting. Prijswijzigingen voorbehouden
Luxe ontbijtbuffet niet inbegrepen, tenzij anders vermeld
Op iedere kamer is een fles water beschikbaar, complementary

Boek uw kamer

Carlton Beach

info

Faciliteiten

info

Local Hot Spots

info
×

Boek nu