Ontdek de rust van de natuur

In de omgeving van het Carlton Beach hotel kunt u volledig tot rust komen in de prachtige natuurgebieden. Het hotel ligt direct aan het strand, waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van de zon of in de winter uit kunt waaien tijdens een strandwandeling.


Wij geven u naast het strand graag nog meer tips!

Strand

Het hotel is gelegen aan de boulevard van Scheveningen en aan de voet van de duinen. Met een mooie heldere lucht kunt u naar Katwijk en zelfs Noordwijk aan Zee kijken. Maak een heerlijke strandwandeling en bezoek in het zomerseizoen onderweg de verschillende beach clubs. Gaat u meer rechts van het hotel dan vermijdt u de drukte en kunt u de hippe beach clubs bezoeken op het Zwarte Pad. Geniet van een heerlijk drankje met de zon op uw gezicht. In het winterseizoen kunt u ook genieten van het strand. Maak een verfrissende strandwandeling en warm binnen weer op bij onze open haard onder het genot van een heerlijke warme chocolademelk.


Leuk om te doen:

  • Drink in het zomerseizoen een drankje bij Patagonia of drink in het winterseizoen een drankje bij De Waterreus

Natuurgebied Meijendel

Meijendel is een prachtig duingebied en onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen. U kunt er fietsen en urenlang wandelen. Het gebied is erg rijk aan verschillende plant- en diersoorten. Ieder seizoen zijn er mooie taferelen te ontdekken. In de lente bloeien meidoorns en in de herfst zijn er veel paddenstoelen te vinden. Wie in het voorjaar door het duingebied loopt, kan genieten van diverse vogelgeluiden. Bovendien laten de reeën, die in dit natuurgebied leven, zich vaak tegen de schemering zien.


Kijfhoek en Bierlap is een begrazingsgebied (onderdeel van Meijendel) en heeft een dagkaartenterrein. Op dit gevarieerde terrein zijn geen uitgezette wandelroutes te vinden. U kunt hier wandelingen maken op de kronkelige wandelpaden. Op het terrein zijn Gallowayrunderen en Konikpaarden te vinden. Ook veel reeën vinden hier een rustige plek om te leven. Een dagkaart kun je in dit gebied online kopen.


Leuk om te doen:

  • Bezoek Kijfhoek en Bierlap en doe mee aan één van de activiteiten

Westbroekpark

Het Westbroekpark is gelegen tussen Madurodam en Scheveningen. Het park heeft grote speelweiden, vijvers en watergangen. Het park is een heerlijke uitvalsbasis om lekker te wandelen, picknicken of om een bootje te varen. In het park is bovendien ook een prachtige rozentuin aangelegd. In juni tot oktober zijn hier ongeveer 25.000 rozen te vinden. Kwekers van over de hele wereld sturen de rozen om een mooi plekje te bemachtigen in het park en om mee te doen aan het jaarlijkse internationale rozenconcours, waarbij een internationale jury de rozen keurt en per categorie de certificaten goud, zilver of brons toekent. 


Leuk om te doen:

  • Drink thee of huur een bootje bij De Waterkant, de omgeving is hier prachtig.
  • Reserveer een tafel bij Greens in the Park, een biologisch restaurant met eigen zorgmoestuin.

FietsrouteBij het Carlton Sports & Health Center kunt u diverse fietsen huren. Huur een normale fiets of e-bike en begin met het verkennen van de omgeving! Er is een prachtige route door de duinen van Scheveningen richting Katwijk. Vraag naar de fietsroute bij een van onze medewerkers van het Carlton Sports & Health Center of bekijk de route hier.

Bekijk de route

WandelrouteHeerlijk uitwaaien en wandelen langs het strand en door de duinen. Dan is deze bijna 12 km lange strandwandeling wat u zoekt. Deze wandeltocht gaat langs alle Haagse stranden. De route is op te vragen bij onze receptie of hier te bekijken. 

Bekijk de route

Nog meer tips?

Bent u opzoek naar nog meer tips? Ontdek dan hieronder de local hot spots in de stad, of speciaal voor families of stelletjes.Stad

Info

Stelletjes

Info

Familie

Info
×

Boek direct en profiteer:

5% korting

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Reserveer een tafel

Wil je genieten van een heerlijke lunch of sfeervol diner? Reserveer een tafel in ons restaurant.

Reserveren

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag