PARTNERS VAN
CARLTON BEACH

MAAK JE VERGADERING COMPLEET MET ALLE EXTRA'S DIE WIJ TE BIEDEN HEBBEN

Als extra service bij je meeting of event hebben wij een aantal mogelijkheden in kaart gebracht die via onze event planner te

boeken zijn. In samenwerking met onze partners bieden we je een scala aan mogelijkheden.


Wij informeren je graag over de extra experiences die jij bij kunt boeken tijdens je verblijf bij ons. Denk hierbij aan een

heerlijke barbecue aan het eind van een lange dag vergaderen. Het verbeteren van jullie team door middel van teambuilding

activiteiten of het organiseren van een receptie aan het strand op een prachtige trouwlocatie.

Offerte aanvragen

The Beachhouse by WOW

De luxieuze beachclub is gelegen aan de boulevard in Scheveningen en ligt op steenworp afstand van Carlton Beach. Het is ideaal om heerlijk te baden in de zon en lange avonden op het strand. Een plek om even op vakantie te zijn, weg van het drukke stadsleven in Den Haag.


Event mogelijkheden

Events zijn hierbij mogelijk van 20 t/m 500 gasten. Denk hierbij aan een BBQ, receptie, trouwerij of een zakelijk evenement op het strand. De Beachclub zelf is geïnspireerd op de Aziatische keuken, zowel de huisstijl van de strandclub als de gerechten zijn Aziatisch georiënteerd.


Onze eventplanners zullen ervoor zorgen om alle wensen in kaart te brengen en dit samen met onze partner te bespreken en te organiseren.


TEAMBUILDING, WORKSHOPS & CLINICS

Teambuilding, clinics, workshops en Beach activiteiten. Hier op Scheveningen is het allemaal mogelijk. Er zijn meerdere mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Ideaal om los te komen van de zakelijke sleur en op een informele manier uw teambuilding te verbeteren. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Teambuilding & Expeditie Robinson

Ga terug naar de basis van de mens, Expeditie Robinson style. Hierbij gaan we terug naar de oertijd waarbij het van belang is samen te werken en verschillende uitdagingen aan te gaan. Denk hierbij aan het maken van vuur, het aantonen van je kracht en verschillende puzzels.


Onze partners

  • Beleving aan Zee
  • Away Events


Interesse in een van de vele workshops? Contacteer nu onze event planner voor een brochure aanvraag.

AUDIOVISUELE APPARATUUR

Alles voor je hybride meeting kunnen wij voor je verzorgen, denk hierbij aan een aantal technische hulpmiddelen voor je vergadering. Dit kan verhuurd worden in samenwerking met onze partner GIT, schroom niet om een aanvraag te doen voor Audiovisuele apparatuur.


Beschikbare materialen:

• Beamer

• (Extra) beeldschermen

• Flip-over

• Geluidinstallaties

• Microfoons

• Videoconferentie materialen

• Bekabeling


Voor vragen kun je altijd terecht bij onze event planners.

×

Boek direct en profiteer:

5% korting

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Reserveer een tafel

Wil je genieten van een heerlijke lunch of sfeervol diner? Reserveer een tafel in ons restaurant.

Reserveren

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag