Tips voor de familie

In de omgeving van het Carlton Beach is genoeg te doen voor de hele familie! Naast het strand, zijn er diverse andere leuke activiteiten voor jong én oud.


Wij geven je graag de beste tips!

SkyView de Pier reuzenrad

Geniet van het uitzicht

De bekende pier van Scheveningen is op 5 minuten loopafstand van het hotel. Maak een ritje in het reuzenrad SkyView de Pier met de hele familie. Met helder weer heeft u een prachtig uitzicht over het strand van Scheveningen en de stad Den Haag. Koop een ticket bij de kiosk en waan u zelf 50 meter boven de Noordzee!


Leuk om te doen:

  • Reserveer een high tea in een privé gondel voor de hele familie

Madurodam

Waar een klein land groot in is

Madurodam is een land vol miniaturen, doe-dingen en attracties voor jong en oud! Van de Hollandse roots van New York beleven tot ravotten in de speeltuinen en van een balletje trappen tot de geschiedenis van Nederland ontdekken. Hier kunt u met de familie veel zien, doen én beleven.


Leuk om te doen:

Duinrell

Daar kikker je van op

Zin in een dagje vol avontuur? Bezoek dan het amusementenpark en tikibad van Duinrell! Het park heeft veel spectaculaire attracties en achtbanen voor groot en klein. Bovendien is er volop entertainment. Of gaan jullie liever naar het grootste waterpark van de Benelux?

Sea LifeOntdek de onderwaterwereld

SEA LIFE Scheveningen is gelegen op de boulevard op 10 minuten loopafstand van ons hotel. SEA LIFE geeft u een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha's en ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren!


Leuk om te doen:


Meer info

Legoland

Het LEGOLAND Discovery Center is ook op de boulevard gelegen en ligt net voor SEA LIFE. Kom met het hele gezin gezellig bouwen, spelen en leren! Er zijn verschillende leuke attracties te vinden, zoals de Fantasie Express, de 4D Bioscoop, bouwen met de meiden van LEGO Friends en de LEGO NINJAGO Trainingszone. Tevens hebben ze ook een DUPLO Park en een Piraten Eiland. Genoeg te doen dus!


Leuk om te doen:

  • Schrijf je in voor de speciale workshops en krijg tips en tricks van de insiders over het bouwen met LEGO
Meer info

Natuur

Info

Stad

Info

Stelletjes

Info
×

Boek direct en profiteer:

5% korting

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Reserveer een tafel

Wil je genieten van een heerlijke lunch of sfeervol diner? Reserveer een tafel in ons restaurant.

Reserveren

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag