Ontdek de bruisende stad

Het Carlton Beach Hotel ligt op ongeveer 5 km van de bruisende centrum van de stad Den Haag. In Den Haag is er veel te beleven, van leuke winkelstraatjes tot kroegen, het is er altijd gezellig!


Wij geven u graag meer tips over de mooie stad achter de duinen!

Binnenhof

Landelijke politiek van Nederland

De meest herkenbare plaats van Den Haag is het Binnenhof, waar u de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver kunt vinden. Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie. Het Binnenhof is door de eeuwen heen hét middelpunt geweest van het staatkundig leven in Nederland. Dit is de plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden, maar ook waar toekomst wordt gemaakt.


Leuk om te doen:

  • Maak een foto bij de Hofvijver

Paleis Noordeinde

Werkpaleis van de Koning

Paleis Noordeinde is gelegen aan het Noordeinde, één van de meest elegante winkelstraten van Den Haag. Paleis Noordeinde is het werkpaleis van de Koning. Het Rijk stelt het paleis bij wet aan het staatshoofd ter beschikking. Het paleis is dan ook vaak het middelpunt geweest van belangrijke gebeurtenissen van de koninklijke familie. Tot het paleis behoren ook de Koninklijke Stallen. In de paleistuin vindt u het Koninklijk Huisarchief, dat eigendom is van de Stichting Historische Verzamelingen van het Huis Oranje-Nassau.


Leuk om te doen:

  • In de zomer is het mogelijk om een het paleis en de stallen te bewonderen tijdens de zomeropenstelling, een unieke kans!

Mauritshuis

De beste schilderkunst van Nederland

Het Mauritshuis is het meest bekende museum in Den Haag. Het Mauritshuis toon de beste van de Nederlandse schilderkunst uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Diverse meesterwerken, zoals Vermeers Meisje met de parel, De Anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt, De Stier van Potter en Het Puttertje van Fabritius zijn te zien in de prachtige museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument.


Leuk om te doen:


WandelrouteLiever te voet Den Haag ontdekken? Den Haag is de stad van de koninklijke familie. Ontdek de paleizen, bijzondere kerken en tuinen en bezoek het Binnenhof; het centrum van politiek Nederland. Ga vanaf de Pier van Scheveningen naar het centrum van Den Haag en bekijk alle highlights in één dag! Deze route is op te vragen bij de receptie of hier te bekijken.

Bekijk de route

FietsrouteBij het Carlton Sports & Health Center kunt u diverse fietsen huren. Huur een normale fiets of e-bike en stap op de fiets naar het centrum van Den Haag. De route brengt u van het strand van Scheveningen door de Scheveningse Haven naar de Haagse binnenstad met al zijn bezienswaardigheden. Deze fietsroute is op te vragen bij onze medewerkers van het Sports & Health Center of bekijk de route hier.

Bekijk de route

Meer tips nodig?

Heeft u meer tips nodig? Ontdek dan hieronder de local hot spots in de natuur, of speciaal voor families of stelletjes.


Liever persoonlijke tips of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zullen u verder informeren!


Contact

Natuur

Info

Stelletjes

Info

Familie

Info
×

Boek direct en profiteer:

5% korting

Kosteloos annuleren tot 24u voor aankomst (op flexibel tarief)

€ 10,- tegoed te besteden in het hotel

Reserveer een tafel

Wil je genieten van een heerlijke lunch of sfeervol diner? Reserveer een tafel in ons restaurant.

Reserveren

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag