Local Hot Spots

Scheveningen in de wintermaanden...

Scheveningen staat bekend als zomerse strandlocatie maar ook in de wintermaanden is er voldoende te beleven! Geniet van de rust op het strand en waai lekker uit. Winkelen kan overdekt in de Palace Promenade, waar ook voldoende vermaak is! Een casino, game hal, een bowlingbaan en glow in the dark golf, voor ieder wat wils! Pak de tram naar Den Haag en breng een bezoekje aan de Hofvijver.

Boek nu

De Pier

Bijzonder culinair genieten

Een hotspot die je zeker niet mag missen! Naast het gerenoveerde bovendek dat fantastisch uitzicht geeft over de Noordzee en Scheveningen, is er ook een food boulevard met leuke en originele food concepten! Van verse friet tot bijzondere bieren en pannenkoeken.

Of maak een rondje in het reuzenrad en geniet van een weergaloos uitzicht! Een unieke, niet te missen beleving tijdens een bezoek aan Scheveningen!

Info

Leuke events & adresjes

Dichtbij het hotel

Winkelen, eten, drinken of beleven! Dit zijn onze favoriete adresjes op wandel/fiets afstand. Uiteraard hebben wij er nog veel meer! Ons team kent de omgeving en maakt u graag wegwijs. Op zoek naar dat ene speciale winkeltje of dat leuke restaurant, vraag het ons!

Contact

Cool Event Scheveningen

Leuke winterse activiteiten voor jong en oud!

In de wintermaanden wordt Scheveningen omgetoverd tot een waar winter paradijs. Met een overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein on ICE, de ICE Roetsjbaan en de ICE EXPO op de boulevard bieden we bezoekers aan Den Haag en Scheveningen ICE pret voor jong en oud.

Een ideaal uitje voor de wintermaanden. Van 11 november 2017 tot en met 21 januari 2018

Info
×

Boek nu