Local Hot Spots

Scheveningen in de zomer!

Yes! De zomer is goed vertoeven aan het strand ondanks de hitte records. Vanuit ons hotel sta je binnen 100 stappen op het strand, een mooiere local hotspot is er niet! Plof neer in onze Carlton Beachclub voor een lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Struin lekker over het strand en geniet van de frisse buitenlucht.


Met het warme zomer weer is het heerlijk om de omgeving op je gemak te ontdekken. Huur een fiets bij ons en trek eropuit! Wij geven graag wat leuke tips.

Vergeet niet om te smeren!

Boek nu

De Pier

Bijzonder culinair genieten

Een hotspot die je zeker niet mag missen! Naast het gerenoveerde bovendek dat fantastisch uitzicht geeft over de Noordzee en Scheveningen, is er ook een food boulevard met leuke en originele food concepten! Van verse friet tot bijzondere bieren en pannenkoeken.

Of maak een rondje in het reuzenrad en geniet van een weergaloos uitzicht! Een unieke, niet te missen beleving tijdens een bezoek aan Scheveningen!

Info

Leuke events & adresjes

Dichtbij het hotel

Winkelen, eten, drinken of beleven! Dit zijn onze favoriete adresjes op wandel/fiets afstand. Uiteraard hebben wij er nog veel meer! Ons team kent de omgeving en maakt u graag wegwijs. Op zoek naar dat ene speciale winkeltje of dat leuke restaurant, vraag het ons!

Contact

Sea Life

Ontdek de onderwaterwereld

SEA LIFE Scheveningen geeft je een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha's. En ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren en is elke dag geopend.

Info
×

Boek nu