Local Hot Spots

Scheveningen in de herfst/winter!

Na een warme tot hete zomer is het strand ideaal om de zinnen te verzetten.

Vanuit ons hotel sta je binnen 100 stappen op het strand, een mooiere local hotspot is er niet!

Struin lekker over het strand en geniet van de frisse buitenlucht.


Met de wat frissere temperaturen is het heerlijk om de omgeving op je gemak te verkennen.

Huur een fiets bij ons en trek eropuit! Wij geven graag wat leuke tips.

Vergeet geen beschermende kleding tegen kou of regen mee te nemen!

Boek nu

Royal Christmas Fair

14 t/m 23 december

De Royal Christmas fair wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd op het Lange Voorhout in Den Haag. De mooiste kerstmarkt van Nederland met duizenden lichtjes, kraampjes en de kerstman! Geniet van glühwein of een lekkere warme chocolademelk. Of eet wat van de eetkraampjes. Dit jaar nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan voorgaande jaren. De perfecte gelegenheid om tijdens de kerstperiode met elkaar te zijn bij de Royal Christmasfair. 

Meer info

Cool Event Scheveningen

10 november t/m 20 januari

Het Kurhausplein wordt omgetoverd tot een schaatsbaan. Het schaatsplezier is binnen 750 meter te bereiken vanaf ons hotel en ’s ochtends tot ’s avonds geopend. Gedurende de maanden november tot en met januari hangt er een gezellige sfeer op en rondom het Kurhausplein. Meer info

De Pier

Bijzonder culinair genieten

Een hotspot die je zeker niet mag missen! Naast het gerenoveerde bovendek dat fantastisch uitzicht geeft over de Noordzee en Scheveningen, is er ook een food boulevard met leuke en originele food concepten! Van verse friet tot bijzondere bieren en pannenkoeken.


Of maak een rondje in het reuzenrad en geniet van een weergaloos uitzicht! Een unieke, niet te missen beleving tijdens een bezoek aan Scheveningen!

Meer info

Leuke events & adresjes

Dichtbij het hotel

Winkelen, eten, drinken of beleven! Dit zijn onze favoriete adresjes op wandel/fiets afstand. Uiteraard hebben wij er nog veel meer! Ons team kent de omgeving en maakt u graag wegwijs. Op zoek naar dat ene speciale winkeltje of dat leuke restaurant, vraag het ons!

Contact

Sea Life

Ontdek de onderwaterwereld

SEA LIFE Scheveningen geeft je een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha's. En ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren en is elke dag geopend.

Info
×

Boek nu