Local Hot Spots

Genoeg te beleven!

In de directe omgeving van het hotel is voldoende te beleven! Hier delen wij vast een aantal van onze favoriete plekken. Op zoek naar iets specifieks in de omgeving? Vraag het aan onze receptie, zij helpen u graag op pad!Geniet van een lang weekend aan zee met het strand op wandelafstand. Een heerlijke dag op het strand of een fietstocht naar het centrum van Den Haag, als het maar buiten is. Met de zee, het strand en de stad binnen handbereik, is het heerlijk vertoeven!
Boek via onze eigen website en ontvang €10,- tegoed om vrij te besteden in het hotel!

Boek nu

Madurodam

Ontdek waar een klein land groot in is!

Niet ver van ons hotel ligt Madurodam! Goed te bereiken met het OV, de fiets en auto. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties beleven bezoekers de waargebeurde verhalen over belangrijke personen, plekken en gebeurtenissen! Leuk voor jong en oud, Onlangs opende de nieuwe attractie 'Nieuw Amsterdam' In de nieuwe spectaculaire familieattractie ga je terug in de tijd en beleef je Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw. De stad die vandaag de dag New York heet.

Info

Interessante adresjes

Dichtbij het hotel

Winkelen, eten, drinken of beleven! Dit zijn onze favoriete adresjes op wandel/fiets afstand.

De Pier

Scheveningen strand

Een hotspot die je zeker niet mag missen! Naast het gerenoveerde bovendek dat fantastisch uitzicht geeft over de Noordzee en Scheveningen, is er ook een food boulevard met leuke en originele food concepten! Van verse friet tot bijzondere bieren en pannenkoeken.

Of maak een rondje in het reuzenrad en geniet van een weergaloos uitzicht! Een unieke, niet te missen beleving tijdens een bezoek aan Scheveningen!

Info
×

Boek nu