Trouwen

Zeg 'JA' op het strand

We zorgen ervoor dat uw bruiloft onvergetelijk wordt.

‘Love me tender, love me sweet, never let me go"… Elvis zong het al. Laten we romantisch samenkomen om de liefde te vieren, en zeg vooral smoorverliefd met de voeten in het zand… JA!

De jurk, het pak en de kriebels in de buik staat op uw lijst, maar verder verzorgen wij uw bruiloft van begin tot eind. Terwijl de bruid zich opdoft op de achtste etage van ons hotel, heet de bruidegom zijn gasten vast welkom met een frisse cocktail en een lekker hapje. Het bruidspaar komt samen in de Beachclub voor het ja-woord, wat meteen overloopt in een receptie of knalfeest. Natuurlijk kan iedereen blijven slapen om de volgende ochtend, onder het genot van een uitgebreid ontbijt na te praten met familie en vrienden over een fantastische dag.

Uw aanvraag

Alles tot in detail geregeld

Het strand en de zee als decor

Elke bruiloft is een liefdevol, maar ook spannend project. Waar te beginnen? Als uw bruiloft bij Carlton Beach plaatsvindt, zal de dag perfect en strak verlopen dankzij onze ervaren event managers die al vele bruidsparen hebben mogen begeleiden. Uw gasten ontbreekt het aan niets, de spreekmomenten zijn perfect getimed, er zijn heerlijke hapjes en het bruidspaar kan volledig zorgeloos genieten van hun dag.

JA op het strand zeggen, wie wil dat nou niet? Erg handig is dat we alles in huis hebben: catering, muziek en alle tafelopstellingen die u wenst. We komen graag persoonlijk in contact om samen tot de mooiste dag van jullie leven te komen!

Bel ons voor de eerste informatie, de rest loopt vanzelf.

Trouwen aan zee: iedereen bij elkaar in de Beachclub

Voor mooie herinneringen aan zee

Tegenover het hotel, van april tot en met september beschikken we over onze Carlton Beachclub. De ideale trouwlocatie, ook als het regent. Is het weerbericht niet gunstig, dan houdt onze stevige overkapping uw gasten warm en droog. Het uitzicht blijft hetzelfde: spectaculair.

Uw aanvraag
×

Boek nu