Events

Met altijd een persoonlijke rechterhand op locatie die je het vakantiegevoel geeft

Het hele jaar door events! Loungen op het strand lang nadat de zon is ondergegaan, een productpresentatie met de voeten in het zand, een team klaarstomen tijdens een bootcamp of een spetterende bruiloft op het strand. Carlton Beach is een geliefde event-locatie in Scheveningen. Vanwege het uitzicht - kom vooral kijken! - maar ook door onze persoonlijke aandacht en alles-onder-één-dak-mogelijkheden.

Met welk idee mogen we u helpen? We horen het graag.

Uw aanvraag

Zakelijke evenementen

Onze locatie is de ideale plek om met collega's en/of relaties te genieten van al het moois dat het strand te bieden heeft! Onze informele locatie is geschikt voor diners, feesten, bijeenkomst maar ook product presentaties en lanceringen.

Meer info

Privé feesten

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw familiefeest! Of het nou gaat om een jubileum, een verjaardag of elke andere gelegenheid om met familie samen te komen, wij kijken naar uw wensen en maken er een mooie dag van voor alle leeftijden.

Meer info

Trouwen

De mooiste dag van jullie leven! Zeg JA! met de voeten in het strand. Wij hebben al veel bruidsparen mogen verwelkomen en of jullie nou een grote of een intieme bruiloft willen, onze Carlton Beachclub biedt veel mogelijkheden.

Meer info

Offerte aanvraag

Vul het formulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte van ons, afgestemd op uw wensen en uw budget.

Meer info
×

Boek nu