PRIJZEN & VOORWAARDEN

PRIJZEN | GARANTIEVOORWAARDEN | ANNULERINGSVOORWAARDEN | ALGEMENE BEPALINGEN

De Carlton Hotel Collection heeft als doel het u naar de zin te maken. Vanaf uw reservering tot en met het moment dat u uitcheckt. Vanuit deze wens bieden wij u graag verschillende prijsmogelijkheden. Zo kunt u zelf beslissen welke optie u het meest aanspreekt. Hoewel elk hotel vaste prijzen aanbiedt, hanteren wij eveneens dagelijks een duidelijk en flexibel prijssysteem op basis van vraag en aanbod. Profiteer in alle vrijheid van de voordelen en onze speciale promoties.


Alle Carlton Hotels bieden u:

Carlton Flex Rate: de gunstigste prijs van dat moment, zonder beperkingen.

Carlton Best Buy: de gunstigste prijs van dat moment, onder volledige aanbetaling, zonder terugbetaling, niet wijzigbaar.


BTW & prijzen

In al onze hotels hanteren wij prijzen inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is BTW percentage overheidswege aangepast van 6% naar 9%. Als gevolg hiervan zullen alle reserveringen die reeds in 2018 gemaakt dan wel nog gemaakt worden, worden aangepast met het nieuwe BTW percentage van 9%. Dit geldt ook indien u uw reservering reeds geheel of gedeeltelijk heeft aanbetaald. Uw reserveringsbedrag zal daardoor iets hoger uitvallen dan oorspronkelijk met u is overeengekomen.

Carlton Hotel Collection behoudt zich het recht voor prijswijzigingen door te voeren.


Garantiebepalingen:

Om uw reservering (na 18 uur) te garanderen vragen we u om een aanbetaling te doen via een betaal link. In geval van een no-show wordt het gehele boekingsbedrag in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kunnen er echter andere bepalingen gelden.


Annuleringsbepalingen:

Wanneer het Carlton Square uw schriftelijke annulering voor 18.00 uur op de aankomstdatum ontvangt, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het gekozen tarief kan de annuleringsregeling echter afwijken. Op alle overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek worden deze kosteloos toegestuurd.


Algemene bepalingen & voorwaarden:

Inchecken na 15.00 uur.

Uitchecken voor 12.00 uur.

Huisdieren zijn niet toegestaan.


Op aanvraag kan een gratis babybed in de kamer geplaatst worden voor kinderen t/m 3 jaar.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis in de kamer overnachten, indien er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.


Voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen kan er tegen € 45,- per nacht maximaal één extra bed op de kamer geplaatst worden. Een extra bed kan alleen in de The Deluxe One, The Deluxe One with view en The Deluxe One with balcony kamers geplaatst worden. In The Family One kamers staat standaard een slaapbank die als extra bed opgemaakt kan worden.


Kinderen t/m 3 jaar ontbijten gratis in het hotel, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 10,- p.p.p.n. voor het ontbijt.


Wij verhuren fietsen op basis van eigen risico. Bij het gebruik van een huurfiets dient de huurder zich bewust te zijn van de mogelijke risico's die het fietsen met zich mee kan brengen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, letsel of ongevallen die voortvloeien uit het gebruik van de gehuurde fiets. De huurder dient zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het gebruik van de fiets en dient zich aan alle verkeersregels te houden en de fiets op een veilige manier te gebruiken.

Boek nu

Carlton Square

INFO

Bar & Kitchen Zocher

INFO

Local Hot Spots

INFO
×

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!

10% korting op onze kamer (inclusief of exclusief ontbijt) prijzen

Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)

€10,- tegoed om te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Bar & Kitchen Zocher

Kom jezelf opladen in Bar & Kitchen Zocher en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel