Bar & Kitchen Zocher

Een ontmoetingsplek voor Haarlemmers en internationale gasten

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, een cocktail aan de bar of een diner met vrienden op het terras. Een bar en restaurant is op z'n mooist als zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten. Als beroemde Haarlemse tuinarchitect van weleer en zeker ook als echte Bourgondiër is Zocher de inspirator voor onze levendige ontmoetingsplek.

Voor Haarlemmers, internationale gasten en dagjesmensen is Bar & Kitchen Zocher dagelijks geopend voor iedereen die Haarlem een warm hart toedraagt. Er is bij ons de hele dag reuring waar we op inspelen. De hele dag door serveren we stoere gerechten vanuit een open keuken. Herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek.

Bekijk het DAG-menu

Elkaar ontmoeten met city vibes

Neem alle tijd in Bar & Kitchen Zocher

In Bar & Kitchen Zocher is volop afwisseling; we zijn een levendige mix van locals, dagjesmensen, zakelijke gasten en toeristen. Waar wilt u zitten U kunt met zakenrelaties wegzinken in een royale bank, met familie borrelen in prettige rechtopzitters of samen met vriendinnen na het shoppen voldaan met een gin/tonic afspreken in de elegante stoelen in de serre. Voor onze zakelijke gasten zijn er meerdere gedeeltes waar u kunt vergaderen, rustig een gesprek kunt voeren of met elkaar kunt lunchen of dineren. U krijgt bij Zocher de beste ideeën. Kom tot rust komt in een prettige omgeving en neem de tijd voor uw bespreking of netwerkmoment.

Reserveer nu

Dagverse, herkenbare klassiekers

Met liefde bereid

Bij Bar & Kitchen Zocher staat voor ieder moment van de dag iets op de kaart. Neem na een drukke dag een dikke Haarlem Burger, eet ‘s middags na het shoppen een lichte salade met seizoensgroente (Zocher’s Garden) of bestel tussendoor een heerlijke Pomodori soep of een kleine pasta. Onze chef werkt met dagverse ingrediënten uit de Haarlemse streek, met de smaken van het seizoen. Robuust, zonder rare toevoegingen, waarbij het product het product mag zijn.

In Zocher bedienen we de wereld, maar in de keuken zoeken we het dichterbij huis. We werken intensief samen met Haarlemse ondernemers, zoals worstenmakerij Olijck, kaaswinkel Bourgondisch Lifestyle, IJssalon Gelateria Garrone, The Art of Tea en het rundvlees komt uit Ter Aar.

Bekijk het AVOND-menu

"De kwaliteit van de producten is hoog"

Chef-kok Bastiaan Koenders aan het woord

Vol passie stuurt chef-kok Bastiaan Koenders zijn keukenbrigade aan: “In Bar & Kitchen Zocher bieden we een eerlijk product. Geen liflafjes, geen vlees of vis “op een bedje van poespas”. We stoppen niets weg, want de kwaliteit van de producten is al hoog. Ook hebben we interesse waar producten vandaan komen waarbij we zo min mogelijk food miles maken. De natuur biedt aan waarmee we het doen. We willen koken naar het verlangen van de gast en hierin meegaan met het seizoen, zoals in de winter aardpeer en in de zomer frisse ingrediënten. Ik hoop dat de gast het lastig vindt om iets van het menu te kiezen!”

Reserveer nu
×

Boek nu