Meet - Taste - Stay | Op Maat

Bij Carlton Square kun jij onbezorgd terecht voor een bijeenkomst of vergadering. Wij denken graag met je mee en uiteraard staat onze warme en huiselijke sfeer altijd centraal! Met ons Meet - Taste - Stay concept kun je kiezen of je enkel komt vergaderen of dat wij een ontbijt/lunch/diner en/of overnachting voor jouw team of gasten mogen verzorgen.


Lukt het niet om iedereen tegelijkertijd op dezelfde locatie te krijgen? Wij gaan graag samen met jou en onze AV-partners kijken welke mogelijkheden er zijn voor een hybride/online event. Middels onze Kandao Meeting 360° Conferencing Camera kan iedereen aansluiten en kan die belangrijke meeting of vergadering gewoon doorgaan!

Offerte aanvragen

Onze Meeting Rooms

Onze vergaderfaciliteiten zijn creatief, interactief en inspirerend. De vier vergaderruimtes zijn erg veelzijdig en kunnen gecombineerd worden tot een of twee grotere zalen. De zalen kunnen volledig naar wens worden ingericht. Onze zalen hebben een speels en informeel karakter; zo waan je je op de gang in een levend monopoly bordspel en wanneer de deur van de Zijlweg of Houtstraat zich opent, vergader je midden in het historisch centrum van Haarlem!

BEKIJK HIER ONZE PLATTEGROND

Hybride Evenementen

De Kandao 360 meeting tool kunnen wij meenemen in de offerte op basis van beschikbaarheid. Door deze tool is de combinatie van online en op locatie vergaderen geen enkel probleem geworden. Naast 360 graden camera is hier een microfoon in aanwezig die 4 meter, alle kanten op, spraak goed oppikt waardoor iedereen aan de tafel te zien en te horen is.


We hebben uitgebreide technische mogelijkheden aanwezig en op verzoek uit te breiden in overleg met één van onze audio visuele partners.

Lees hier meer over de Kandao 360 tool

Zocher's Bieb


Op de begane grond van het Carlton Square is een vijfde inspirerende ruimte gecreëerd voor power meetings, werkplekken of private dining!


De zaal heeft een kenmerkende intieme en warme uitstraling en is omringd door boeken om creativiteit en een goede mindset te stimuleren.


Als je net even een andere sfeer aan je meeting, event, borrel of diner wilt geven!

Proef Zocher


Meeten begint in Bar & Kitchen Zocher, waar je team persoonlijk wordt verwelkomd in een warme en huiselijke sfeer, zoals je die van Carlton Square gewend bent. Onze Chef bereidt met liefde energizing treats and foods die jouw team precies de juiste boost of break geeft. Altijd dagvers, veelal uit de Haarlemse streek en met de smaken van het seizoen.

Even Samenvatten

Waarom vergaderen bij Carlton Square?

  • 4 meeting rooms die door flexibel met elkaar gecombineerd kunnen worden.
  • Zocher’s Bieb - 'voor power meetings, working and private dining
  • Airconditioning
  • Ventilatiesystemen voor het constant verversen van lucht
  • Free premium WiFi
  • Centrale locatie in Haarlem die gemakkelijk te bereiken is
  • 124 comfortabele hotelkamers om tot rust te komen
  • Parkeergarage Houtplein onder het hotel
  • Bar & Kitchen Zocher foods and treats
  • Extern programma voor de totale “Haarlem experience”

CONTACT

Neem gerust contact op als je specifieke vragen hebt over de zalen en de verschillende set-ups. Bel of mail via +31 (0)23 531 90 91 of sales@square.carlton.nl

×

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!

10% korting op onze kamer (inclusief of exclusief ontbijt) prijzen

Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)

€10,- tegoed om te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Bar & Kitchen Zocher

Kom jezelf opladen in Bar & Kitchen Zocher en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel