De Green Key

bij Carlton Square

Maak kennis met de Green Key, hét internationale keurmerk dat de duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, evenals vergader- en congreslocaties waarborgt. Bij Carlton Square hebben we dit prestigieuze certificaat in ontvangst mogen nemen, waarmee we kunnen aantonen dat we ons vrijwillig en met toewijding inzetten voor het milieu en de natuurlijke omgeving.


De Green Key gaat verder dan alleen voldoen aan de wet- en regelgeving; het inspireert ondernemers om meer te doen voor het milieu. Het keurmerk biedt een effectief communicatiemiddel om het duurzame imago van het bedrijf over te brengen naar gasten, overheidsinstanties en zakelijke relaties.


Bij Carlton Square is de Green Key toegekend vanwege onze voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Als internationaal keurmerk vertegenwoordigt de Green Key een bedrijfsvoering in de hospitalitysector die veiligheid, duurzaamheid en respect voor de omgeving hoog in het vaandel heeft staan. Toeristen, recreanten en zakelijke bezoekers kunnen nu gemakkelijker een accommodatie kiezen waar deze waarden integraal deel uitmaken van de bedrijfsidentiteit.


Bovendien is de Green Key ook voor overheden een waardevol keurmerk. Het geeft aan dat de bedrijfsvoering van Carlton Square een duurzaam karakter heeft.


De Green Key stelt enkele criteria vast waaraan bedrijven moeten voldoen.

Hierbij gaat het om

-      Duurzaam ondernemen

-      Bewustwording van zowel recreanten als toeristen

-      De betrokkenheid van het personeel bij het milieumanagement

-      Duurzame investeringen.


Deze criteria zorgen ervoor dat bedrijven zich actief inzetten voor een betere en groenere wereld.


Bij Carlton Square en de Green Key gaan duurzaamheid en gastvrijheid hand in hand. Geniet van een zorgeloos verblijf in dit hotel, wetende dat jouw keuze bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet.

×

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!

10% korting op onze kamer (inclusief of exclusief ontbijt) prijzen

Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)

€10,- tegoed om te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Bar & Kitchen Zocher

Kom jezelf opladen in Bar & Kitchen Zocher en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel