Local Hotspots

Ontdek de Gouden Straatjes!

Laat je meevoeren door unieke verhalen uit Haarlem

Verken de Gouden Straat van Haarlem, ontdek unieke verhalen en ontgrendel aanbevelingen aan lokale winkels en cafés terwijl je cryptische aanwijzingen oplost. Dit ontdekkingsspel wordt gespeeld via een app. Het enige dat je hoeft te doen, is de koppeling op een mobiel te openen! De trail is verdeeld over 2,5 kilometer en duurt ongeveer 1-2 uur.


Carlton Square gasten krijgen 10% korting, vraag ons om de kortingscode!

Meer info

Het Carlton Square team heeft de beste tips voor een bezoek aan Haarlem op een rijtje gezet!


Danitsja's Local Hotspot

Info

Hannah's Local Hotspot

Info

Peter's Local Hotspot

Info

Spots in de buurt

Dolhuys Haarlem

Het museum van de geest

In dit unieke, historische gebouw in het centrum van Haarlem ontmoet je bijzondere geesten: mensen die anders functioneren dan doorsnee. Laat je inspireren door hun boeiende levensverhaal! Het Dolhuys ligt op een klein halfuur loopafstand en het Carlton Square heeft ook fietsen waarmee je gemakkelijk door het centrum van Haarlem waant!

Info

Patronaat

Het pop- podium van Haarlem

Patronaat is een van de tien grote poppodia in het clubcircuit van Nederland. Het is gevestigd aan de Zijlsingel, vlak bij de Grote Markt in Haarlem. Hier vinden veel concerten & feestjes plaats. Binnen 20 minuten ben je vanaf het Carlton Square bij het Patronaat.

Info

Uiltje Bar/ brouwerij

For the love of crafty beer!

Maar wat het meest opvalt zijn de maar liefst dertig (!) biertaps in de gemetselde wand. Boven deze taps hangt een groot krijtbord waarop te lezen valt welke dertig bieren er op dat moment te verkrijgen zijn. Naast het bier van brouwerij Het Uiltje (gemiddeld zeven soorten op de tap) kun je kiezen uit bijzonder speciaalbier van over de hele wereld. Ook de tasting flight is een optie: een bierproeverij van door jou vier gekozen speciaalbieren.

Meer info

Keukenhof

Flower Power, de kracht van bloemen!

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 19 mei 2019.

Meer info

Kamers

Info

Bar & Kitchen Zocher

Info

Arrangementen

Info
×

Boek nu