Ontdek Haarlem

Wat te doen binnen & buiten het hotel!

In Haarlem verveel je je nooit! Haarlem staat bekend om de historische bezienswaardigheden, de veelzijdige winkelstad, het culinaire karakter, de cultuur en natuurlijk de prachtige omringende natuur. Wist je dat Haarlem meerdere malen is uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland?!


Tijdens jouw verblijf kun je met vragen altijd terecht bij onze receptie voor meer informatie zodat je er onbezorgd op uit kunt gaan!SQUARE DEAL

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!


  • 10% korting op onze kamer (incl. of excl. ontbijt) prijzen
  • Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)
  • €10,- te besteden bij Bar & Kitchen Zocher


Het Mooiste Van Haarlem

Er valt van alles te zien en te beleven!

De Grote Markt in Haarlem is het bruisende middelpunt van de stad. Op zaterdag staat er een rijke markt met het lekkerste eten, de mooiste bloemen en niet te vergeten: verse stroopwafels. Aan de Grote Markt vind je ook de Sint-Bavo Kerk, een echte blikvanger, en het mooie Stadshuis. Loop zeker een keer de kerk binnen. Wist je dat de toren maar liefst 78 meter hoog is?


In Haarlem vind je ook de Haarlemse hofjes: we staan er bekend om en hier bevindt zich het oudste hofje van Nederland! De hofjes in ons prachtige Haarlem zijn een plezier voor het oog, Schitterende binnentuinen, ouderwetse kleine woningen en voor de kenners vol met historische details. De meeste hofjes in Haarlem zijn opengesteld voor bezoekers van maandag tot en met zaterdag. 

Shopping

Shop till you drop in de leukste winkelstad van Nederland! Haarlem staat bekend om zijn veelzijdige winkelaanbod. Hier vind je niet enkel de grote ketens, maar vooral de leuke kleine winkeltjes met de mooiste spullen.


Ga je naar de Grote Houtstraat of ontdek jij liever de kleine boutiquejes in de straatjes eromheen?


Trek gekregen? Hieronder een aantal aanraders van onze collega's:


Nóg Meer Moois!

Molen de Adriaan & de Gouden Straatjes

Aan ons prachtige Spaarne van Haarlem ligt een van onze grote parels. Onze unieke Molen de Adriaan. De Molen is gebouwd op een oude toren en steekt daarom ruim boven ons Spaarne uit. De Molen heeft al veel meegemaakt. Hij is in gebruik geweest voor het malen van tras, als tabaksmolen, als Korenmolen en heeft zelfs een brand doorstaan in 1932. De molen is zeker het bezoeken waard!


Verken de Gouden Straatjes van Haarlem met de interactieve app. Ontdek unieke verhalen en ontgrendel tips over lokale winkels en cafés! Het enige dat je hoeft te doen, is de koppeling op een mobiele telefoon openen! De route is ongeveer 2,5 km lang en het gehele spel duurt 1 tot 2 uur.


Carlton Square gasten krijgen 10% korting, vraag ons om de kortingscode!

Lekker uitwaaien

Bloemendaal en Zandvoort

Kom heerlijk tot rust in Haarlem door middel van een ontspannende bos-of- strandwandeling, want aan natuur is er geen gebrek! Haarlem is een ideale plek. Veel historie maar in en rondom Haarlem ook veel natuur. 


Op een half uur fietsen vanuit Carlton Square sta je op het strand in Bloemendaal of op Zandvoort. Een mooie fietstocht door de duinen naar het strand of de iets snellere route langs onze befaamde Zeeweg.


In de zomer kan je hier heerlijk op het strand liggen, een visje of een ijsje halen op de boulevard, struinen door het centrum van Zandvoort en uiteraard ook even uitwaaien.

Met een treinritje van 10 minuten sta je al in Zandvoort centrum en lig je zo op het strand. 


Wellness & Sauna

Toe aan een beetje ontspanning? Dat kan bij Sauna van Egmond. Geniet van de zeer uitgebreide spa en saunafaciliteiten, een zwembad en een met marmer betegeld stoombad. Ook kan je terecht in de luxueuze beautysalon, van een maaltijd genieten in het restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop. Voor de zonaanbidders is het trendy dakterras een must! Kortom alle ingrediënten voor een complete dag ontspanning zijn aanwezig. 


Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Over de prachtige duinen gesproken, een wandeling door ons Nationaal park Zuid-Kennermerland heen is misschien wel een van onze grote aanbevelingen.


Geniet van de grote vlaktes en heuvels en misschien spot je wel een schotse hooglanders of één van de vele herten in dit gebied. Het gebied is de ideale plek om te fietsen en te wandelen.


In de zomer wordt er door veel Haarlemmers gebruik gemaakt van ons unieke Duinmeer ’t Wed. Hier kan je heerlijk relaxen of zwemmen als je aan de drukte van het strand wilt ontsnappen. En dit op slechts een kleine 20 minuten fietsen vanaf Carlton Square! 

×

Boek direct bij ons en geniet van extra voordelen!

10% korting op onze kamer (inclusief of exclusief ontbijt) prijzen

Een ontspannen uitchecktijd tot 12 uur (i.p.v. 11 uur)

€10,- tegoed om te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Meeting of event aanvragen

Vertel ons de ideeën en wensen van jouw vergadering of event bij ons.

Offerte aanvraag

Bar & Kitchen Zocher

Kom jezelf opladen in Bar & Kitchen Zocher en laat ons keukenteam jou verrassen!

Reserveer een tafel