president-usp-a2

Direct naast de A2

Dus perfect bereikbaar

president-usps-parkeren

Gratis parkeren

Kijk dat is handig bij aankomst

president-usps-stad-natuur

Tussen stad en natuur

Voor de perfecte afwisseling

president-usps-allesonder1dak

Alles onder een dak

Je hoeft eigenlijk de deur niet uit

WOW!

Boek direct bij ons en ontvang

Gratis parkeren

Max. 15% korting

Geen reserveringskosten

€10,- tegoed te besteden in het hotel

Boek nu
BOEK DIRECT

Jezelf opladen in ons huis vol verhalen, mensen en ideeën


Verblijf bij het Carlton President hotel, een 4 sterren hotel centraal gelegen in Utrecht. Een bijzonder persoonlijk hotel, precies tussen de stad en de natuur in. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad of de mooiste fietsroutes dwars door het Groene Hart.


Ons verhaal begint bij jouw wensen. Carlton President is onze manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. We helpen jou om via gezond eten, gratis flexwerkplekken en ontmoetingsplekken, mooie conferentiezalen en hoogwaardige hotelkamers een zeer productieve werkdag te hebben. Bij ons worden dingen gemaakt en bedacht, dat voel je. Van goede ideeën wordt uiteindelijk de hele wereld beter! We zien je graag bij Carlton President, dé meest centrale ontmoetingsplek van Nederland.

Arrangementen

Maak je verblijf bij het Carlton President compleet met één van onze scherp geprijsde hotelarrangementen. Geniet van allerlei voordelen wanneer je direct via onze website boekt. Zo betaal je geen reserveringskosten en krijg je ook nog eens €10 tegoed, te besteden in het hotel! Wij hebben altijd leuke arrangementen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor ons all inclusive arrangement, waar het je aan niets te kort komt! Of verblijf lekker lang met ons 4-daagse arrangement. De keuze is aan jou!Meetings & events

Ontdek de mogelijkheden

Carlton President is voor iedereen die slim, snel en comfortabel wil afspreken, ontmoeten, eten en overnachten in omgeving Utrecht. Kies alles wat je nodig hebt om goed te kunnen werken: neem een lekkere lunch tijdens je meeting, boek een inspirerende ruimte voor een efficiënte brainstorm of geniet van een lekkere kop koffie tijdens de voorbereiding van je presentatie. 

Slapen

Eten & drinken

Faciliteiten

KAMERS EN ARRANGEMENTEN

Wil jij culinair genieten in ons restaurant, waar je verwend wordt met heerlijke gerechten en de meest bijzondere cocktails? Wil jij jouw accu opladen door te ontspannen in een privé wellness? Wil je daarna ook nog eens zo je bed in rollen in een vernieuwde, luxe hotelkamer? Gun jij jezelf een compleet en zorgeloos verblijf, waar je helemaal tot rust komt? Laat je verwennen en kom dineren, ontspannen en slapen bij Carlton President!Restaurant One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen

Tripadvisor Review

Het is een hotel dat niet voelt als een hotel. Gastvrij onthaal en persoonlijk.

M. Jacobi