Love what you do


We creëren een omgeving die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. Je ontdekt wat een ruimte met je kan doen. Hoe een speelse, verrassende omgeving het verschil maakt tussen werken en genieten van wat je doet. De medewerkers van Carlton President staan bekend om hun attente, grenzeloze service. Jij wilt presteren; wij helpen je het beste uit jezelf te halen. Uit je presentatie, meeting, werkdag. Je eindigt met méér energie en dat neem je met je mee.


  • Centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en met bushalte op 200 meter
  • Ruim 200 gratis parkeerplaatsen voor de deur, dus altijd plek
  • Gratis shuttle service naar bedrijven in de buurt en station Maarssen

OF HET NU VOOR 2 OF 250 PERSONEN IS 'WE MAKE IT HAPPEN!'

Bekijk onze vergaderzalen

FOOD FOR THOUGHT

Als je hard werkt, wil je goed eten. Het hoofdingrediënt voor de gerechten en drankjes op onze kaart Inspiratie. Onze koks halen hun ideeën uit allerlei keukens en culturen. Waar je ook zin in hebt, onze hedendaagse creaties of klassiekers kun je de hele dag door bestellen. Alles om je fit en alert te houden met verrassende combinaties en bijzondere smaken. Natuurlijk op basis van jouw (dieet)wensen.


Meer weten over onze culinaire veelzijdigheid Stuur Marjolein of Demi een bericht en ze neemt contact met je op.

MEER INFO

REVIEWS

De aandacht die wij hebben voor jou en jouw klanten, zie je terug in de succesvolle resultaten.

Lees de beoordelingen op MeetingReview!BEKIJK ALLE REVIEWS

STAY SHARP

Als business hub weten wij alles over het optimale werken. Bijvoorbeeld, hoe belangrijk ontspanning is voor concentratie. Dat een speelse setting tot inspirerende ingevingen leidt. Dat lachen je alert en creatief maakt. Dus organiseren we wisselende workshops, verrassende momenten en relaxte recreatie. Stay sharp, check ons actuele aanbod!

BEKIJK ONS AANBOD

"HOE KAN IK JOU HELPEN"

"Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op en kijk ernaar uit om samen een geweldige meeting te organiseren!"


Groetjes, Marjolein en Demi

AMAZING MOMENTS ON INSTAGRAM

#LETSMAKEAMEMORY

SMILE!

Wanneer jouw event er eentje is om met plezier op terug te kijken, zijn wij blij dat je de foto's nog hebt! Boek jouw event bij Anne en ontvang deze polaroid camera net als 'Taaluilen'. Veel plezier ermee!

BEKIJK MEER

INSPIRERENDE WORKSHOP

Deelnemers genoten deze maand van een inspirerende masterclass met Taco Oosterkamp in onze mega grote Summit zaal! Deze masterclass haalt alle drempels weg om daadwerkelijk schaamteloos te gaan delegeren!

BEKIJK MEER

EEN SMAKELIJKE VERJAARDAG

De verjaardagen van twee van onze vergadergasten bleven niet onopgemerkt. Onze Chef-kok verrasten hen na de lunch met een feestelijk dessert!

Let's make a memory!

BEKIJK MEER

CONTACT

+31 (0)30 241 41 82

info@president.carlton.nl

NIEUWE KAMERS!

Kijk bij ‘overnachten’ en ontdek onze nieuwe Premium en Deluxe

kamers!

×

Boek nu