One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen 

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een lunch op het terras. Of je nu juist de tijd wilt nemen om samen te eten of snel energie wilt opdoen tussen brainstorms door, One24 is een bar/restaurant waar je je goed kunt opladen. One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten, locals en dagjesmensen. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie! Onze ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten helpen je om elke dag gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt.

Koken met de natuur

De kracht van de natuur staat voor koken met het seizoen, vol smaak, met mooie producten die zoveel mogelijk lokaal zijn verkregen. Bij het samenstellen van de kaart beseften we weer goed wat een rijkdom we op tafel kunnen zetten. Zeker met de gezonde Midden-Oosterse en Mediterrane keuken, die zo lekker, gul en gastvrij kan uitpakken.


ONS MENU

Samen eten

Wat je ook wilt organiseren en welke culinaire wensen je ook hebt, samenkomen doe je in One24, bijvoorbeeld tijdens een thema-buffet, walking diner, een lunch die bijdraagt aan het elkaar leren kennen of een besloten familie-feest.


Openingstijden One24


Ontbijt

Maandag t/m vrijdag: 06:30 - 10:00

Zaterdag & zondag: 08:00 - 11:00*

Lunch & diner

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 22:00

Zaterdag & zondag: 11:00 - 22:00*

Bar

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 22:00

Zaterdag & zondag 08:00 - 22:00*


*deze tijden gelden ook op feestdagen

Flexwerken en netwerkmomenten

One24 haalt het beste in de werkdag naar boven


Wat begint als een persoonlijk praatje, eindigt met de ontdekking dat iemand soms dat ene ontbrekende stukje kennis of contact heeft die je nodig hebt. Al samen denkend en etend kom je tot inzichten. One24 is ingericht met veel oog voor onze zakelijke gasten en haalt het beste van de werkdag of afspraak naar boven. Waar ben je naar op zoek? Er zijn meerdere gedeeltes waar je kunt vergaderen en eten, rustig een gesprek kunt voeren of met elkaar snel kunt ontbijten of lunchen. Laat vooral weten wat je nodig hebt om jouw meeting of zakenlunch te laten slagen. Wij willen graag het verschil maken en met je meedenken.Sluit je werkdag productief af

Dankzij onze huisgemaakte snacks, verfrissende cocktails, mooie wijnen en (speciaal)bieren wisselend op de tap

kan de borrel bij One24 al vroeg beginnen – om je productieve werkdag mee af te sluiten of om een mooie avond in te luiden.

One24 cocktails

Of je nu uitgaat met vrienden, gaat borrelen met collega’s of indruk wilt maken op je date: met een avond cocktails drinken zit je altijd goed. Voor heerlijke cocktails die nét even anders zijn, ben je bij One24 aan het juiste adres. Hier vind je op de kaart cocktails zoals je ze nog nooit eerder dronk. Waan jezelf helemaal in de vakantiesferen met de meest unieke, tropische cocktails aan een gezellige cocktailbar of een groot zonnig terras met Mediterrane muziek!RESTAURANT 3D TOUR

Bekijk ons restaurant One24 en ontbijtbuffet in 3D.